Prijs

t/m

Kleur













Keycords & Lanyards met logo

Ontdek bij AtmR Gifts de mogelijkheden voor het bedrukken en personaliseren van keycords en lanyards met uw logo of boodschap. Creëer unieke en opvallende promotieartikelen die uw merk effectief vertegenwoordigen. Kies uit verschillende materialen, kleuren en stijlen voor het perfecte geschenk!

Keycords en lanyard 

Een keycord of lanyard is een handig accessoire om belangrijke voorwerpen zoals, sleutels, ID-kaarten of toegangspassen bij u te dragen. Een keycord is een kort koord dat om de nek wordt gedragen, terwijl een lanyard iets langer is en vaak gebruikt wordt op de werkplek. Keycords zijn meestal gemaakt van nylon of polyester en hebben een metalen clip om sleutels of kaarten aan te bevestigen. Lanyards kunnen variëren in materiaal, breedte en stijl, maar worden allebei om de nek gedragen voor een veilige en gemakkelijke draagwijze.

Keycords en lanyards met logo

Ontdek de uitgebreide opties voor het bedrukken en personaliseren van keycords en lanyards bij AtmR Gifts. Wij bieden een scala aan mogelijkheden om deze praktische en veelzijdige items te transformeren in unieke en opvallende promotieartikelen voor uw bedrijf of evenement. Laat uw keycords en lanyards bedrukken met uw logo, slogan of persoonlijke boodschap. Onze hoogwaardige druktechnieken zorgen voor heldere en duurzame bedrukkingen die lang meegaan en uw boodschap overbrengen. Of het nu gaat om een evenement, beurs of als geschenk voor uw medewerkers en klanten, gepersonaliseerde keycords zijn een praktisch en gewaardeerd item. Kies uit verschillende kleuren, materialen en stijlen om het perfecte geschenk te creëren die aansluit bij uw branding.

Zorgeloze bezorging met AtmR Gifts

Bij AtmR Gifts staat betrouwbare bezorging centraal. Wij zorgen ervoor dat uw geschenken tijdig en in goede staat geleverd worden. Met onze flexibele bezorgservice leveren door heel Nederland en in diverse Europese landen. Ook bieden we de optie om uw geschenken op meerdere adressen af te leveren, zo kunnen deze gemakkelijk in ontvangst worden genomen door de ontvangers van uw geschenken. 

Wij helpen u graag verder bij het beantwoorden van uw vragen of bij het vinden van een geschenk dat aansluit bij uw bedrijf of organisatie.

Vraag ons om een vrijblijvende offerte! Voor aanvragen of informatie: info@atmrgifts.nl of T: + 31 (0)481- 36 65 20