Geen filteropties mogelijk

Kerstpakketten 2022

Zowel in onze moderne kerstpakketten showroom in Elst als op onze website vindt u een zeer uitgebreid assortiment met creatieve, goedgevulde kerstpakketten met daarin voor een ieder wat wils. Laat u verassen door onze kerstcollectie 2022!
U bestelt bij ons zowel online snel en eenvoudig hét perfecte kerstpakket. Vanaf ca 25 pakketten is het in overleg mogelijk het pakket naar eigen wens aan te passen! Vraag ons ook naar alle maatwerk mogelijkheden voor uw kerstpakketten.
Geen kerst zonder een mooi waarderingspakket! Een kerstpakket blijft een mooie manier om uw medewerkers te laten weten hoeveel waardering u voor ze heeft. Bekijk ons aanbod met originele Kerstpakketten 2022 voor de leukste kerstgeschenken van Gelderland en heel Nederland.
 
Categorie
In elke categorie is er een kerstpakket naar wens te vinden. Bekijk atmrgifts.nl voor het gehele assortiment. Wij beschikken over tal van leuke thema’s. Er is genoeg keuze uit goedgevulde foodpakketten, Italiaanse pakketten, themapakketten maar ook traditionele kerstpakketten.
Uiteraard kunt u ook kiezen voor een mooi samengesteld drankpakket. Denk hierbij aan die mooie fles wijn, een heerlijk origineel bierpakket helemaal vol met heerlijke (speciaal)bieren of een mooie fles bubbels in cadeauverpakking. Ook welness pakketten behoren tot de mogelijkheden.
AtmR Gifts is ook official distributeur en partner van RITUALS geschenkpakketten. Bij ons kunt u dus de complete collectie met RITUALS pakketten bestellen. In onze categorie themapakketten vindt u nog veel meer mogelijkheden om uw medewerkers te verwennen. Onze relatiegeschenken en themapakketten zijn een aanrader voor elk bedrijf dat iets speciaals te vieren heeft. Avontuurlijke pakketten tot een pakket met een bepaalde kleur hoort tot de mogelijkheden. We kunnen ook geschenken toevoegen met een logo. Dus uw pakket samenstellen met een mix van foodartikelen samen met relatiegeschenken in uw huisstijlkleur behoort tot de mogelijkheden.  
 
Assortiment
Wij stellen alle pakketten zelf samen, dus niet zoals bij veel aanbieders op verschillende websites standaard pakketten, maar alles wordt door ons bedacht en zelf ingepakt in eigen beheer. Wij zijn dus super flexibel en alles wordt zorgvuldig voor u samengesteld naar thema, kleursoort of prijs.
Wij bieden zowel kerstpakketten voor haar en voor hem
 
Kerstpakket op tijd in huis
U kunt nog tot vlak voor de kerstdagen online kerstpakketten bestellen bij AtmR Gifts. Hierbij willen wij u adviseren om op tijd te bestellen wanneer u op zoek bent naar het beste of leukste kerstpakket voor uw medewerker of relatie. Op deze manier weet u zeker dat u het gewenste kerstpakket in huis haalt. Heeft u moeite bij het kiezen? Wij adviseren u graag! Daarnaast is het mogelijk om kerstpakketten te vergelijken om zo de juiste keuze te kunnen maken.
 
Artikelen toevoegen of bijpakken
Wilt u zelf nog een extraatje toevoegen of medewerkers extra verrassen met bijvoorbeeld een cadeaubon wij kunnen deze voor u regelen maar ook bijpakken. Hetzelfde geldt voor een persoonlijke kerstkaart of kerstwens. Al onze geschenken & pakketten kunnen dus gepersonaliseerd worden met een persoonlijk kaartje of brief. Wil je zakelijke relaties verrassen? Geen probleem we stemmen dit samen met u af.
 
Uitstekende service en bezorging
Een cadeau bezorgen op een groot aantal adressen? Geen probleem! Onze klantenservice zit klaar om alles te regelen. Wij kunnen voor u ons complete assortiment bezorgen in een groot aantal Europese landen. Een cadeau of geschenk bezorgen in Nederland, België, Duitsland of Frankrijk? Geen probleem dit gaat met hetzelfde gemak! Bij grotere aantallen kunnen wij een voorstel op maat aanbieden. Ook het versturen naar een uitgebreid adressenbestand is geen enkel probleem.