Prijs

t/m

Kleur

Kerstmutsen met logo

Een kerstmuts met uw logo? Vier kerst en maak reclame voor uw bedrijf. Bij AtmR Gifts laat u gemakkelijk een kerstmuts bedrukken met uw logo. Ideaal voor een kerstfeestje of beurs. Ook zijn de kerstmutsen met logo een leuk cadeau voor uw medewerkers en relaties.

Kerstmutsen

Een kerstmuts dragen tijdens kerstmis is niet alleen leuk, maar ook lekker warm. Wij hebben niet alleen kerstmutsen, maar ook mutsen met een kerstthema in ons assortiment. Denk aan een muts met het gewei van een rendier er boven op. Bij AtmR gifts heeft u de keuze uit verschillende kleuren kerstmutsen. Wij hebben natuurlijk de rode kerstmuts voor u, maar ook een blauwe, witte of gouden. Ook heeft u de keuze uit verschillende materialen. Gaat u voor een zachte kerstmuts of een kerstmuts met pailletten.

Kerstmutsen met bedrukking

Door een kerstmuts met lichtjes te kiezen zullen u en uw logo zeker opvallen. De mutsen met logo zijn ook in te zetten voor zakelijke doeleinden. Draag de kerstmuts tijdens een bedrijfsfeestje of deel ze uit op een kerstmarkt/beurs. Uw logo zal goed te zien zijn op de kerstmutsen. Een kerstmuts cadeau doen is een origineel en uniek geschenk waar u veel vrolijke gezichten door gaat zien. Naast kerstmutsen kunt u bij ons ook feesthoeden of fleecemutsen met een logo bestellen.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20