Prijs

t/m

Kleur

Kaartspellen met uw logo

Bent u op zoek naar een leuk geschenk voor uw medewerkers en relaties? Een gepersonaliseerd kaartspel met uw eigen logo is een geschikt geschenk en ook nog eens een effectief promotiemiddel. Laat uw logo bedrukken op de kaartspellen voor een relatiegeschenk dat veel gebruikt wordt.

Ons assortiment spelkaarten

Een kaartspel is een leuk geschenk om weg te geven. De kaartspellen blijven door de jaren heen populair. Ze worden gebruikt tijdens gezellige avonden met vrienden of familie. Wij bieden kaartspellen aan in verschillende verpakkingen, zoals een kartonnen doosje, een blikken doosje, of een houten doosje. Sommige kaarten zijn zelfs gemaakt van gerecycled papier voor een duurzame optie. Er is voor elke smaak en gelegenheid een geschikt kaartspel. Door de veelzijdigheid van kaartspellen, blijven ze geliefd bij jong en oud. Of u nu een ontspannen potje wilt kaarten of juist een uitdagend spelletje, kaartspellen bieden voor ieder wat wils.

Kaartspellen met uw bedrukking

Laat uw logo, persoonlijke boodschap of uniek ontwerp bedrukken op de kaartspellen voor een opvallend promotiemiddel. Een kaartspel met bedrukking is een leuk geschenk voor uw medewerkers en relaties. De gepersonaliseerde spelkaarten dragen een leuke vrijetijdsbesteding voor uw collegas en klanten. Door kaartspellen te laten drukken met een door u uitgekozen bedrukking, is uw bedrijf of organisatie altijd zichtbaar en zorgt dit voor een leuk geschenk en een goede merkbekendheid. 

Veelzijdig spelassortiment bij AtmR Gifts

Naast kaartspellen bieden wij bij AtmR Gifts ook andere spellen aan, ook deze kunt u laten bedrukken met uw logo of slogan. Bekijk ons assortiment bordspellen, denkspellen, buitenspellen en puzzels voor een creatief promotiemiddel of uniek relatiegeschenk. Of u nou de spellen bedrukt om weg te geven voor evenementen of als waardevol cadeau aan uw relaties of medewerkers, met een gepersonaliseerd ontwerp maakt u altijd een uniek en onderscheidend product.

Wij helpen u graag verder met het beantwoorden van uw vragen of bij het helpen van het vinden van een geschenk dat aansluit bij u en uw bedrijf, ons team helpt u graag verder!

Vraag ons om een vrijblijvende offerte! Voor aanvragen of informatie: info@atmrgifts.nl of T: + 31 (0)481- 36 65 20