Kleur
Materiaal

Join The Pipe flessen met logo

Speelt duurzaamheid ook een belang in de bedrijfsvoering van uw organisatie? Kies dan ook vaker voor het inzetten van duurzame relatiegeschenken. Bedrukte Join the Pipe waterflessen zijn hier een mooi en passend voorbeeld van.

Originele relatiegeschenken 
 
Bij ons kunt u Join the Pipe waterflessen bedrukken met uw eigen logo, tekst of opdruk. Met het geven van een leuk gepersonaliseerd herbruikbaar join the pipe flesje laat je zien dat een schoon milieu en schoon drinkwater bijdraagt aan een beter milieu. Wij beschikken over de complete collectie Join the pipe waterflessen. Ook de Bogo logoflessen van Join the pipe zijn bij ons te verkrijgen! 
 
Join the pipe opbrengst 
 
Met de opbrengst van de flessen wordt ook een deel van de tappunten in ontwikkelingslanden gefinancierd. Join the Pipe zich richt op de beschikbaarheid van schoon drinkwater en zetten zich in voor het schoonhouden van rivieren, zeeën en oceanen. Help dus reduceren van de plastic soup met het weggeven van duurzame waterflessen.
 
Join the pipe 
 
De waterflessen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen en wij kunnen ze voorzien van uw logo. Er zijn ook steeds meer bedrijven en kantoren die voor een indoor tappunt kiezen, zodat personeel de hele dag water kan drinken zonder hierbij onnodig veel afval te creëren. Dit is een sterke combinatie met de hervulbare waterflessen. Join the Pipe is een Nederlands initiatief.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20