Prijs

t/m

Kleur


Jassen & Parka's met logo

Op zoek naar een mooie moderne warme jas of een wat langere jas die u beschermt tegen de wind met uw naam of logo erop? De jassen zijn verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren. Bestel uw favoriete jas bij AtmR Gifts!

Jassen

In ons uitgebreide assortiment vindt u jassen met en zonder capuchon, windjassen, windjacks, windbreakers, jassen met softshell materiaal, parka’s en nog veel meer. AtmR Gifts heeft jassen voor mannen en vrouwen van goede kwaliteit en een moderne pasvorm.

Jassen met bedrukking

Promoot uw bedrijf gemakkelijk door een logo te laten drukken met zeefdruk of een borduring op een van onze jassen. Wij hebben lange en korte jassen beschikbaar. U kiest zelf wat u fijn of mooi vindt. De Softshell jassen zijn erg populair nu. Dit komt door het prettige softshell materiaal. De jas van softshell is bestand tegen verschillende weersomstandigheden zoals wind, regenbuien en de kou. Kortom softshell jassen zijn lekker warm en laten u er ook nog eens professioneel uitzien. Met deze jas laat u een goede indruk achter.

Houdt uw medewerkers en relaties warm met een van onze fijne jassen. Een jas met uw logo is ook erg geschikt als bedrijfskleding voor uw medewerkers die veel buiten of in een koude ruimte werken. Ook zijn ze geschikt voor uw medewerkers die veel bij uw klanten over de vloer komen. Zo zijn ze herkenbaar en maken ze direct een positieve indruk. De jassen kunnen ook gedragen worden tijdens een buitenevenement. Veel sportevenement gaan met het koude weer gewoon door. Dan is het erg fijn om een lekkere warme jas met logo aan te hebben. Naast jassen hebben wij ook genoeg andere kledingstukken waar u het logo van uw bedrijf op kan laten zetten. Bekijk onze sweaters, hoodies, bodywarmers of polo’s.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20