Geen filteropties mogelijk

Janzen geschenkpakketten

Ontdek de betoverende wereld van JANZEN, het opkomende cosmeticamerk met een divers assortiment, waaronder luxe giftsets, nu verkrijgbaar bij AtmR Gifts. Maatschappelijk verantwoord geproduceerd en vrij van parabenen, bieden deze sets een 'pure moment of happiness' voor elke gelegenheid, van eindejaarsgeschenken tot jubileumgeschenken.

Over JANZEN
 
Wellicht ken je al het prachtige opkomende cosmeticamerk JANZEN. De verzorgingsproducten van JANZEN staan bekend om hun hoge kwaliteit. Het assortiment van de JANZEN Collectie is zeer divers, bestaande uit onder andere bodylotion, douchegel, handverzorging, geurstokjes, geurkaarsen en verschillende leuke en handige travelsets. Al deze producten worden geleverd in een schitterende geschenkverpakkingen, waardoor ze direct een unieke en waardevolle uitstraling hebben.
 
Het Nederlandse merk JANZEN wint snel aan populariteit en recentelijk is zelf de eerste JANZEN pilot store in Den Bosch geopend. Het blijft essentieel om bij het geven van cadeaus te blijven verrassen. Overweeg daarom zeker eens een cadeauset van JANZEN. Hiermee kunnen uw relaties en medewerkers kennismaken met de heerlijke en gevarieerde geuren van JANZEN.
 
JANZEN Giftsets
 
Verras uw relaties en collega's met de prachtige giftsets van JANZEN. Alle parfums en verzorgingsproducten van dit Nederlandse bedrijf worden op een maatschappelijk verantwoorde manier geproduceerd. De ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong en worden op biologische wijze verbouwd.
 
Dit resulteert in producten die niet alleen vriendelijk zijn voor het milieu, maar ook veilig in gebruik voor u. JANZEN producten zijn volledig vrij van parabenen en als natuurlijk conserveermiddel wordt alleen met Vitamine-E gewerkt. De JANZEN giftsets vormen een heerlijk cadeau, voor zowel damens als heren.
 
De giftsets ban JANZEN, verkrijgbaar bij AtmR Gifts, presenteren zich in schitterende luxe geschenkverpakkingen. Een perfecte combinatie van geuren en verzorgingsproducten die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook een sensatie voor de zintuigen bieden.
 
Een Giftset van JANZEN voor elk budget
 
De JANZEN giftsets combineren niet alleen aantrekkelijke prijzen, maar worden ook altijd prachtig verpakt. De JANZEN giftsets worden standaard per 2 of 3 eenheden verpakt. Houd er dus rekening mee dat bestellingen in veelvouden van deze aantallen moeten zijn.
 
Verras uw relaties en medewerkers met een 'pure moments of happiness' door hen te verblijden met een JANZEN giftset. Dit is werkelijk een geweldig cadeau voor elke gelegenheid. Overweeg JANZEN als eindejaarsgeschenk, jubileumgeschenk of voor uw relaties en medewerkers. De prachtig samengestelde sets bieden niet alleen luxe, maar ook een unieke ervaring die iedereen zeker zal waarderen.
.
E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20