Prijs

t/m

KleurHoofdbanden met logo

Een mooie hoofdband met het logo van uw bedrijf erop. Bij AtmR Gifts vindt u een uitgebreide keuze aan hoofdbanden. Uw logo, tekst of boodschap kan netjes worden geborduurd of gedrukt op de hoofdband in een kleur naar keuze. Een sportief geschenk voor uw relaties.

Hoofdbanden

Een hoofdband is een sportief cadeau voor uw relaties en medewerkers. Uw bedrijf laat een sportieve indruk achter bij het grote publiek. U heeft de keuze uit hoofdbanden van badstof of polyester in verschillende standaard kleuren. De hoofdbanden van badstof nemen het vocht goed op. Ook houden de hoofdbandjes uw haar uit uw gezicht tijdens het bewegen. Een ideale accessoire voor bij het sporten. De hoofdbanden zijn erg elastisch. Ze zullen bij iedereen goed zitten aangezien de stof mee rekt.

Hoofdbanden met logo

Een hoofdband met het logo van uw bedrijf is een uniek relatiegeschenk.Deel de hoofdbanden uit op een beurs om uw naamsbekendheid te vergroten. Laat uw logo, tekst of krachtige boodschap drukken of borduren op een van onze hoofdbanden. Bekijk ook onze fleece mutsen, beanies of hoeden.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20