Prijs

t/m

Kleur


Handverzorging met logo

Handverzorging is belangrijk om de huid van de handen te hydrateren en te beschermen tegen uitdroging. Handverzorgingsproducten kunnen gepersonaliseerd worden met een opdruk om uw merk of boodschap te promoten. Bestel uw gewenste handverzorgingsproducten bij AtmR Gifts!

Handverzorging assortiment
 
Handverzorging is belangrijk om de huid van de handen te beschermen en te voeden. De huid van de handen kan gevoelig zijn voor uitdroging en schade door blootstelling aan omgevingsfactoren zoals zon, wind, kou, water en chemische stoffen. AtmR Gifts biedt een groot assortiment handverzorging aan zoals handreinigers ook wel handdesinfecterende middelen genoemd, zijn producten die worden gebruikt om de handen te reinigen en te ontsmetten zonder water en zeep. Ze worden vaak gebruikt in situaties waar handen wassen met water en zeep niet mogelijk is, zoals onderweg of op openbare plaatsen zoals winkels en restaurants. Handcrème is een product dat wordt gebruikt om de handen te hydrateren en te verzachten. Het is een belangrijk onderdeel van handverzorging omdat de huid van de handen vaak blootgesteld wordt aan uitdrogende factoren zoals kou, wind, water en chemische stoffen.
 
Handverzorging bedrukken
 
Handverzorgingsproducten kunnen gepersonaliseerd worden met een opdruk, zoals een logo of tekst. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn voor bedrijven die hun merk willen promoten of als cadeau voor evenementen, feesten of bruiloften. Er zijn verschillende handverzorgingsproducten die gepersonaliseerd kunnen worden, zoals handcrèmes en handdesinfecterende middelen. Bedrukking kan worden aangebracht met verschillende technieken, zoals zeefdruk, transferdruk of digitale print. Door handverzorgingsproducten te personaliseren met een opdruk, kan uw merk of boodschap worden gepromoot op een praktische en nuttige manier. Het kan ook een leuke en originele manier zijn om uw dankbaarheid te tonen aan klanten, gasten of medewerkers.
 
E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20