Prijs

t/m

Kleur

Handschoenen met logo

Laat handschoenen bedrukken met uw logo. Bij AtmR Gifts hebben wij een mooi assortiment aan handschoenen en wanten voor volwassenen en kinderen. Naast bedrukken kunt u uw logo ook laten borduren op de handschoenen. Een warm en praktisch geschenk voor uw medewerkers en relaties.

Handschoenen

De bedrukte handschoenen beschermen uw handen niet alleen tegen de kou, maar ook tegen de hitte of scherpe voorwerpen. Wij hebben veel verschillende soorten handschoenen. U kunt kiezen voor handschoenen van polyester, leer, fleece of gebreide handschoenen. Ook hebben wij de touchscreen handschoenen in ons assortiment zitten. De handschoenen hebben vingertoppen van een speciaal materiaal, waardoor u met handschoenen aan uw telefoon kan bedienen. U krijgt geen koude handen en kunt alles doen op uw smartphone. Onze handschoenen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren.

Handschoenen met bedrukking

Laat uw logo, naam, een tekst of een korte boodschap/slogan op de handschoenen drukken of borduren. Handschoenen met het logo van uw bedrijf erop zijn leuk om weg te geven als relatiegeschenk, maar ook om uit te delen op een beurs of een bijeenkomst. De handschoenen kunnen ook gebruikt worden door uw medewerkers die veel buiten of in een koude ruimte werken. Het is een mooie toevoeging aan uw collectie bedrijfskleding en het zal de handen van uw medewerkers heerlijk warm houden. Naast handschoenen met logo, hebben wij ook mooie sjaals, fleece mutsen en beanies die geschikt zijn als promotie materiaal of geschenk.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20