Prijs

t/m

Kleur
Golftees met logo

Op zoek naar een bedrukt golfartikel? Bij AtmR Gifts hebben wij de golftee voor u. Laat uw logo op de golftee drukken en promoot uw bedrijf tijdens het golfen. De Golftees zijn ook leuk om weg te geven als relatiegeschenk aan de golfliefhebbers.

Golftee

Een golf Tee is een dun stukje hout dat u in de grond steekt op de afslagplaats. Op de golf tee legt u de golfbal. De bal ligt zo hoger dan de grond en is makkelijker te raken. Golftees zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Ook hebt u de keuze uit verschillende maten golftees. Wij hebben korte tees van 54 mm en lange tees van 70 mm. Een golf tee is een kleine pen of spijker-achtige houder die wordt gebruikt om de golfbal op te plaatsen voordat hij wordt geslagen. Het is een belangrijk hulpmiddel voor golfers, omdat het hen in staat stelt om de bal op een bepaalde hoogte te plaatsen en het slaan van de bal gemakkelijker maakt.

Golftee met bedrukking

Laat het logo, naam, een slogan of korte boodschap van uw bedrijf op de golftees drukken. Uw logo kan bovenop de golftee en op de zijkant worden gedrukt. Het is een leuke en originele manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. De golftees zijn leuke artikelen om weg te geven aan uw relaties als geschenk. Zij worden met het golfen elke keer op een leuke manier herinnert aan uw bedrijf. Ook zullen hun golfpartners in aanraking komen met uw bedrijf. Uw naamsbekendheid zal ook vergroten. Een bedrukte golf tee is niet alleen leuk, maar ook praktisch. Het is altijd goed om meerdere tees met uw logo mee te nemen naar de golfbaan. Een golftee kan naar een aantal keer kapot gaan wanneer u te hard slaat. Het is daarom handig om extra tees met uw logo achter de hand te hebben. U kunt zo de bedrukte tees ook uitlenen aan andere golfers. Zij komen op die manier ook weer in contact met uw bedrijf. Bij AtmR Gifts hebben wij een uitgebreid assortiment aan golfartikelen waar u het logo van uw bedrijf op kunt laten drukken. Bekijk onze golfballen, golfhandschoenen en golfhanddoeken.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20