Prijs

t/m

Kleur
Golfballen met uw logo

Een golfbal met uw bedrijfslogo is een uniek relatiegeschenk. Bij AtmR Gifts kunt u eenvoudig uw logo of boodschap op de golfbal laten drukken, een perfecte manier om uw bedrijf te promoten en een blijvende indruk achter te laten bij uw medewerkers en relaties.

Golfballen bij AtmR Gifts

Bij AtmR Gifts vindt u een ruim assortiment hoogwaardige golfballen. Deze golfballen zijn gemaakt van een harde kunststof of rubberen buitenlaag met een gevulde kern. We bieden verschillende types aan, variërend van ballen voor beginners tot high-end ballen voor de professionals. Sommige golfballen zijn ontworpen voor bepaalde omstandigheden, zoals een zachte of harde ondergrond, of voor extra afstand bij het slaan. 

Golfballen op maat

Het bedrukken van golfballen is een populaire manier voor bedrijven en organisaties om hun bedrijf of organisatie op een unieke en sportieve manier te promoten. U kunt zelf kiezen hoe u de golfballen wilt bedrukken, dit kan met uw logo, een persoonlijke boodschap of een uniek ontwerp. Gepersonaliseerde golfballen zijn niet alleen een leuk promotiemiddel, maar ook een waardevol relatiegeschenk voor relaties of medewerkers. Ook is een bedrukte golfbal een praktisch geschenk, want wie verliest er nou geen golfballen tijdens het spelen?

Sport artikelen bij AtmR Gifts

Ook biedt AtmR Gifts naast golfballen nog andere sport artikelen zoals voetballen, golfartikelen en Fitbit-smartwatches. Al onze artikelen zijn te personaliseren door een door u gekozen bedrukking. Of u nou een logo, slogan of persoonlijke boodschap wil drukken, bij AtmR Gifts kan dit. Ontdek onze sport artikelen en verras uw collega's en relaties met een uniek en persoonlijk geschenk.

Wij helpen u graag met uw vragen of met het vinden van een passend geschenk voor uw bedrijf of organisatie.

Vraag ons om een vrijblijvende offerte! Voor aanvragen of informatie: info@atmrgifts.nl of T: + 31 (0)481- 36 65 20