Prijs

t/m

Kleur


Gereedschapssets met uw logo

Ontdek bij AtmR Gifts veelzijdige gereedschapssets, ideaal voor diverse taken. Personaliseer uw sets voor effectieve bedrijfspromotie. Onze gereedschapssets kunnen worden bedrukt met uw logo of een persoonlijke boodschap. Het bedrukken van uw geschenk is een effectieve manier om uw bedrijf te promoten.

Ontdek gereedschapssets bij AtmR Gifts

Een gereedschapsset is een veelzijdige verzameling tools die onmisbaar zijn voor diverse taken, van reparaties tot bouwprojecten. Onze sets bevatten een assortiment aan essentiële gereedschappen zoals hamers, schroevendraaiers, tangen en meer. Onze gereedschapssets zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en personalisatiemogelijkheden. 

Personaliseer uw gereedschapssets

Laat uw logo of persoonlijke gereedschapssets bedrukken voor een krachtige promotie van uw bedrijf. Ideaal als relatiegeschenk en zo dienen ze tegelijk als promotiemiddellen voor uw bedrijf. Bij AtmR Gifts bieden we verschillende personalisatiemogelijkheden aan, hierdoor kunt u helemaal zelf uw gewenste geschenken samenstellen.

Zorgeloze bezorging van uw geschenk

Bij AtmR Gifts vinden wij het belangrijk om uw ervaring zo positief als mogelijk te maken. Van het kiezen van het perfecte geschenk tot de levering. Met onze bezorgopties kunt u met vertouwen bestellen. Of u nu een kleinere bestelling heeft of een grotere bestelling voor meerdere adressen, wij staan voor u klaar. Onze uitgebreide service omvat bezorging op verschillende locaties, inclusief verschillende landen in Europa. Of het nu gaat om levering aan uw kantoor, huis van de klant of een andere locatie, wij regelen het voor u. 

Als u vragen of hulp nodig heeft bij het vinden van een geschikt geschenk, dan helpen wij u graag! 

Vraag ons gerust om een vrijblijvende offerte! Voor aanvragen of informatie: info@atmrgifts.nl of T: + 31 (0)481- 36 65 20