Prijs

t/m

Kleur
Gepersonaliseerde regenjassen

Bescherm uw medewerkers en relaties tegen de regen met onze bedrukte regenjassen. Laat uw logo of persoonlijke boodschap bedrukken voor een opvallend promotiemiddel dat uw merk zichtbaar maakt, zelfs tijdens een regenbui. 

Regenjassen voor elke gelegenheid

Bij AtmR Gifts bieden we een assortiment regenjassen voor optimale bescherming tegen de Nederlandse regenbuien. Of u nu op zoek bent naat een korte of een lange jas, wij hebben verschillende modellen in diverse kleuren. De meeste regenjassen zijn voorzien van een capuchon en zakken, zodat u uw spullen droog kunt houden. Het gladde materiaal van de jassen laat het water makkelijk afvloeien. De regenjassen zijn een goede aanvulling op uw bedrijfskleding en ideaal om te hebben in uw collectie. 

Gepersonaliseerde regenjassen met uw logo

Laat uw logo, persoonlijke boodschap of ontwerp bedrukken op de regenjassen voor een opvallend promotiemiddel. Door de jassen te personaliseren creëert u niet alleen een functioneel kledingstuk, maar ook een goed promotiemiddel. Uw medewerkers blijven herkenbaar met uw bedrijfslogo, dit versterkt de naamsbekenheid van uw bedrijf of organisatie. De gepersonaliseerde regenjassen zijn ook een waardevol relatiegeschenk voor klanten en zakenrelaties. Wij bieden verschillende bedrukkingsmogelijkheden voor een professionele en kwalitatieve afwerking van de regenjassen. Ons team helpt u graag bij het kiezen van de best passende optie voor uw wensen en behoeften. 

Onze flexibele en betrouwbare bezorgservice

Bij AtmR Gifts begrijpen we dat elke bestelling uniek is. Daarom bieden wij een flexibele bezorgservice die aansluit bij uw specifieke wensen en behoeften. Of u nu een kleine of een grote order plaatst, wij garanderen een veilige en tijdige levering. Wij leveren niet alleen in heel Nederland, maar ook in diverse Europese landen. Heeft u meerdere adressen waar u wilt leveren? Wij kunnen uw bestelling naar meerdere adressen verzenden, zo kunnen de ontvangers van uw geschenken deze gemakkelijk kunnen aannemen. 

Wij helpen u graag verder bij het beantwoorden van uw vragen of bij het vinden van een geschenk dat past bij u en uw bedrijf. Ons team staat voor u klaar!

Vraag ons om een vrijblijvende offerte! Voor aanvragen of informatie: info@atmrgifts.nl of T: + 31 (0)481- 36 65 20