Prijs

t/m

KleurGepersonaliseerde denkspellen

Bij AtmR Gifts vindt u een collectie denkspellen die uw vaardigheden uitdagen en stimuleren. Personaliseer deze spellen met uw logo of boodschap voor een uniek relatiegeschenk dat tegelijkertijd dient als effectieve merkpromotie. Ontdek onze diverse personalisatiemogelijkheden voor denkspellen die passen bij uw wensen en behoeften. 

Denkspellen bij AtmR Gifts

Denkspellen dagen onze cognitieve vaardigheden uit, zoals redeneren, geheugen, planning en probleemoplossend vermogen. In ons assortiment vindt u een breed scala aan breinbrekers en puzzelspellen geschikt voor alle leeftijden. Van klassieke legpuzzels tot moderne denksporten, er is voor elk niveau een uitdagende optie. Deze spellen zijn niet alleen vermakelijk, maar stimuleren ook uw creativiteit, concentratie en analystische denkvermogen. 

Personaliseer uw denkspel met logo

Laat uw logo, slogan of persoonlijke boodschap bedrukken op de denkspellen voor een opvallend promotiemiddel. Gepersonaliseerde denkspellen zijn leuke en creatieve geschenken voor uw relaties, medewerkers of klanten. De bedrukte denkspellen met uw logo zijn niet alleen uitdagend, maar dienen ook als effectieve merkpromotie. Bij AtmR Gifts bieden wij verschillende bedrukkingsmogelijkheden voor een professionele en kwalitatieve afwerking van de denkspellen. Uw logo of ontwerp kan bijvoorbeeld in full colour of in PMS-kleuren worden bedrukt op de doos of de spelonderdelen. Of u nu kiest voor een subtiel ontwerp of een opvallende en grote bedrukking, wij zorgen voor een uitvoering die aansluit bij uw bedrijf of organisatie. 

Ons assortiment spellen

AtmR Gifts biedt naast denkspellen ook een assortiment aan andere spellen die gepersonaliseerd kunnen worden met uw logo of slogan. Zo hebben wij kaartspellen, buitenspellen, bordspellen en puzzels. Deze kunnen voorzien worden van een bedrukking, waardoor u een uniek relatiegeschenk creëert. Met deze bedrukte spellen, van kaartspellen tot buitenspellen, biedt AtmR Gifts voor elk bedrijf of organisatie een passend promotiemiddel of relatiegeschenk. 

Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden of u te helpen bij het vinden van een geschenk dat aansluit bij u en uw bedrijf, wij helpen u graag verder!

Vraag ons om een vrijblijvende offerte! Voor aanvragen of informatie: info@atmrgifts.nl of T: + 31 (0)481- 36 65 20