Prijs

t/m

Kleur
Gepersonaliseerde bordspellen

Bij AtmR Gifts bieden wij gepersonaliseerde bordspellen aan. Laat uw logo, slogan of unieke boodschap bedrukken op de spelborden voor een uniek relatiegeschenk. Deze bordspellen zijn niet alleen leuk om weg te geven aan relaties of medewerkers, maar kunnen ook uitstekend ingezet worden als promotiemiddel tijdens evenementen of beurzen.

Bordspellen bij AtmR Gifts

Bordspellen blijven populair bij jong en oud. Er is altijd wel een moment dat deze klassieke spellen van pas komen, van een gezellige familiedag tot een avondje met vrienden. Bij AtmR Gifts bieden wij een breed assortiment bordspellen aan, bestaande uit mens erger je niet, schaken, dammen en nog veel meer. Ook hebben wij 3-in-1 of 5-in-1 bordspellen waar er meerdere spellen in één doos zitten, deze zijn ideaal om mee op vakantie te nemen.

Gepersonaliseerde bordspellen

Bij AtmR Gifts kunt u bordspellen laten bedrukken met uw logo, slogan of persoonlijke boodschap. Een bedrukt bordspel is een leuk en uniek geschenk voor uw relaties, medewerkers en klanten. De gepersonaliseerde bordspellen met uw logo zijn ook een effectief promotiemiddel. Ze zijn niet alleen leuk om weg te geven aan uw relaties of collega's, maar ook leuk om uit te delen opbeurzen en evenementen. Bij AtmR Gifts bieden we verschillende bedrukkingsmogelijkheden voor een professionele en kwalitatieve afwerking van uw bordspellen. Of u nu kiest voor een subtiele logo plaatsing of een opvallende, grote bedrukking, wij zorgen voor een stijlvolle uitvoering die aansluit bij uw wensen en behoeften. 

Betrouwbare bezorging van uw bordspellen

Bij AtmR Gifts vinden wij het niet alleen belangrijk dat onze producten van hoogwaardige kwaliteit zijn, maar ook dat wij een zorgeloze bezorgervaring bieden. Wij vinden dat elke bestelling uniek is, daarom bieden wij flexibele bezorgopties aan. Wij bezorgen niet alleen door heel Nederland, maar ook in diverse Europese landen. Zo kunnen wij ook uw bestelling op meerdere adressen afleveren, zodat uw geschenken gemakkelijk door uw ontvangers in ontvangst genomen kunnen worden. Met onze betrouwbare service en flexibele leveringsopties, kunt u erop vertrouwen dat uw bestelling tijdig en zorgvuldig bezorgd wordt.

Ons team staat klaar om u te helpen bij eventuele vragen of bij het vinden van een geschenk dat aansluit bij u en uw bedrijf, wij helpen u graag verder!

Vraag ons om een vrijblijvende offerte! Voor aanvragen of informatie: info@atmrgifts.nl of T: + 31 (0)481- 36 65 20