Geen filteropties mogelijk

Frozen Cocktails

ICE frozen cocktails colouring your summer!
De verfrissende Frozen Cocktails zijn heerlijke cocktail ijsjes in allerlei kleuren en smaken, met of zonder alcohol. De Frozen Cocktails kleuren jouw feestje! Super leuke weggever met uw logo tijdens beurzen, events, barbecues, festivals, poolparty’s of elke andere gelegenheid.
Een onderscheidende en verfrissende weggever!

Cocktail waterijsjes bedrukt met je eigen logo bestellen bij AtmR Gifts
Wilt u ook een leuke premium om in de zomer op een festival of event weg te geven of uw gasten mee te ontvangen of te verblijden. Geef dan eens cocktailijsjes met een logo. U kunt ook kiezen tussen alcohol of zonder alcohol koel ijsje. U neemt ze gewoon allebei!
De Frozen Cocktail ijsjes zijn trouwens makkelijk te openen door de bovenkant van de verpakking af te scheuren. De verpakking is 100% recyclebaar, dus dat is fijn voor het milieu. En omdat de waterijsjes geen koeltransport of koelopslag nodig hebben heeft u minder CO2 uitstoot, dan normaal schep ijs.
100% recyclebare verpakking, makkelijk in gebruik leuk en lekker om te geven.


Over Frozen Cocktails
De Frozen Cocktail en Mocktail range bestaat uit 12 verschillende verpakkingen, verkrijgbaar met alcohol (5%) of zonder (0.0%).
De bedrukte ijsjes met logo hebben per stuk een inhoud van 65 ml met gemiddeld 56 calorieën. Verkrijgbaar per stick (los) of per doos (5-pack). Al onze smaken worden vloeibaar afgevuld in de verpakking en hebben een vloeibare houdbaarheid van minstens twee jaar.
Dit onderscheidende eigenschap van ons product zorgt ervoor dat wij geen koeltransport of koelopslag hoeven te gebruiken. Gebruik van natuurlijke aroma’s. Sticks zijn geschikt voor brievenbusdoosjes.
Perfect product voor in een zomer-, borrel-, en kerstpakket. De bedrukte Frozen Cocktails zijn oa verkrijgbaar in de smaken: Flügel, Gin & Tonic, Mojito, Strawberry Daiquiri, Limoncello en Vodka Energy. Verkrijgbaar met alcohol (5%) of zonder (0.0%) en bevat elk slechts 56 calorieën! De unieke samenstelling zorgt voor een heerlijke verfrissing, elke keer opnieuw. Plaats de vloeibare producten na ontvangst 24 uur in de vriezer (-18 °C), et voilà, jouw Frozen Cocktails met bedrijfslogo zijn klaar om geserveerd te worden. Geniet, maar lik met mate!

Gepersonaliseerde Zomerbox als brievenbusdoosje
Voor het design kunt u ook kiezen voor een eigen ontwerp of bestaande template. Mogelijkheden inhoud: 3 of 5 ice sticks. Hierbij heeft u vrije keuzen tussen 0.0% Mocktails, 5% Cocktails of gemixt. Elk doosje kan zelfs gepersonaliseerd worden met een voornaam. Persoonlijke tekst toevoegen aan de binnenkant is mogelijk (max. 100 woorden). De mogelijkheid is aanwezig om de gepersonaliseerde doosjes per individueel adres te bezorgen vraag ons hiervoor even naar de mogelijkheden.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 44