Prijs

t/m

Kleur


Festival artikelen met logo

Ontdek bij AtmR Gifts een breed assortiment aan festival artikelen voor een onvergetelijke festivalervaring. Personaliseer uw favoriete items met bedrukking voor een unieke uitstraling op festivals en evenementen. Van waaiers tot zadelhoezen, wij hebben alles wat u nodig heeft om op te vallen en uw bedrijf of organisatie te promoten tijdens festivals!

Festival artikelen bij AtmR Gifts

Voor een complete festivalervaring bieden wij een breed assortiment aan bijpassende artikelen aan. Denk bijvoorbeeld aan handige waaiers om u af te koelen tijdens warme festivaldagen of brillenbanden om uw zonnebril veilig om uw nek te dragen, en voor de fietsers zijn er zelfs zadelhoezen. Deze producten zijn allemaal in verschillende kleuren en formaten te verkrijgen. Met dit aanbod aan accessoires en praktische artikelen bent u volledig voorbereid om te genieten van uw favoriete festival of evenement. 

Gepersonaliseerde festival artikelen

Een leuke manier om uw festivalervaring specialer te maken, is door artikelen te laten bedrukken met uw eigen slogan of ontwerp. Wij bieden deze mogelijkheid om festival artikelen zoals waaiers, brillenbanden, zadelhoezen en andere accessoires te personaliseren met een bedrukking. U kunt zo uw artikelen laten bedrukken voor een unieke en persoonlijke touch. Door artikelen te laten bedrukken, geeft u ze een persoonlijk tintje en maakt u uw bedrijf of organisatie herkenbaar. Of u nu zelf de accessoires gebruikt, ze uitdeelt aan uw relaties en medewerkers of uitdeelt op het festival of evenement zelf, het biedt uw merk of organisatie een kans om op te vallen en uw relaties en medewerkers te verrassen met een uniek geschenk.

Ons assortiment festival artikelen 

Naast waaiers, zonnebrilbanden en zadelhoezen, zijn er genoeg andere handige festival artikelen bij ons te verkrijgen. Denk hierbij aan bedrukte polsbandjes, regenponcho's ter bescherming van het wisselvallige Nederlandse weer of oordopjes om uw gehoor te beschermen tegen de harde geluiden. Deze producten zijn niet alleen praktisch, maar kunnen ook dienen als goed promotiemateriaal voor uw bedrijf. U kunt al onze producten personaliseren, zoals polsbandjes bedrukken met uw logo zodat iedereen deze ziet tijdens een festival of deel regenponcho's met uw slogan uit voor optimale zichtbaarheid van uw organisatie. Zo kunt u de festivalsfeer helemaal compleet maken met gepersonaliseerde en bijpassende accessoires van AtmR Gifts.

Ons team staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of u te helpen bij het vinden van een geschenk dat past bij uw bedirjf of organisatie. Wij helpen u graag verder!

Vraag ons om een vrijblijvende offerte! Voor aanvragen of informatie: info@atmrgifts.nl of T: + 31 (0)481- 36 65 20