Prijs

t/m

Kleur

EHBO met logo

EHBO producten zijn producten die worden gebruikt voor eerste hulp bij ongevallen en noodgevallen. EHBO producten kunnen worden gepersonaliseerd met een bedrukking, zoals een bedrijfslogo of persoonlijke boodschap, en worden uitgedeeld als promotionele geschenken. U kunt uw gewenste EHBO producten bestellen bij AtmR Gifts.

EHBO producten

EHBO (Eerste Hulp Bij Ongelukken) producten zijn bedoeld om eerste hulp te bieden bij ongevallen en noodgevallen. Deze producten zijn vaak verkrijgbaar als kit en bevatten verschillende benodigdheden om wonden te behandelen, bloedingen te stelpen en andere medische noodgevallen te verzorgen. EHBO producten zijn belangrijk om snel en adequaat te kunnen handelen bij noodgevallen en ongevallen. Het is daarom van belang om een EHBO kit bij de hand te hebben op plaatsen waar deze snel bereikbaar is, zoals thuis, op het werk, in de auto en bij outdoor activiteiten.

EHBO producten met bedrukking

EHBO producten kunnen worden gepersonaliseerd met een bedrukking, bijvoorbeeld met een bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap. Dit kan bijdragen aan de naamsbekendheid en het bevorderen van een gevoel van veiligheid en zorg voor medewerkers, klanten en de samenleving. EHBO-kits kunnen worden bedrukt met een bedrijfslogo en worden uitgedeeld aan medewerkers of klanten als promotioneel geschenk.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20