Prijs

t/m

Kleur
Eco pennen en potloden met logo

Bent u op zoek naar onderscheidende ecologische pennen en potloden met uw logo? Een duurzaam geschenk met de juiste uitstraling en waar je er nooit genoeg van kunt hebben. AtmR Gifts heeft een mooie collectie ecologische schrijfwaren geselecteerd voor u.

Assortiment eco pennen en potloden

Wij hebben een breed assortiment aan ecologische schrijfwaren beschikbaar. In plaats van plastic zijn veel van onze pennen en potloden gemaakt van bamboe of opgerold gerecycled papier. Plastic kan op natuurlijke wijze niet goeden worden afgebroken en de productie van plastic zorgt voor vervuiling. De schrijfwaren van onder anderen gerecycled papier of bamboe zijn een veel duurzamere optie. De ecologische schrijfwaren zijn in verschillende soorten verkrijgbaar. U kunt kiezen tussen blauwe of zwarte inkt voor de pennen en u kunt kiezen of u een pen met of zonder metalen clip wilt. Een mooi en duurzaam geschenk, waarmee u uw bedrijf kunt onderscheiden en kunt promoten op verantwoorde wijze. U heeft de mogelijkheid om uw reclame of logo op de schrijfwaren te laten drukken.

Eco pennen en potloden als relatiegeschenk

Een leuk cadeau voor uw medewerkers of relaties. Ze kunnen de schrijfwaren met uw logo op hun bureau leggen of meenemen naar een zakelijke afspraak. Een eco potlood is licht van gewicht en kan dus makkelijk worden meegestuurd met een brief of ander klein geschenk. De eco pennen en potloden zijn ook leuk als weggever op een beurs. Schrijfwaren komen altijd van pas. U kunt er met zekerheid van uitgaan dat uw geschenk gebruikt gaat worden. Bent u op zoek naar schrijfwaren die nog groener zijn? Neem dan eens een kijkje bij onze groeipotloden.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20