Kleur

Zonne energie artikelen

Opzoek naar relatiegeschenken en gifts die vriendelijker zijn voor het milieu? AtmR Gifts heeft voor u diverse relatiegeschenken die werken op zonne-energie. Laat uw naam, logo of tekst op de producten drukken en geef uw relaties een gepersonaliseerd geschenk.

Assortiment zonne energie artikelen

Wek op een duurzame manier energie op door de producten in de zon te leggen. Wij beschikken ook over mooie powerbanks en telefoonladers op zonne-energie. Het laden van uw apparaten met zon energie werkt perfect. Het is de meest groene energie die er bestaat en het raakt nooit op. U bespaart ook kosten op uw elektriciteitsrekening. De producten hoeven niet opgeladen te worden met stroom. Zodra de producten in aanraking komen met de zon, laden ze vanzelf op. Hoe meer zon, hoe sneller de producten opladen. Ook bij fel licht of de reflectie van de zon, laden de producten op.

Zonne energie artikelen als geschenk

Personaliseer de artikelen met het logo van uw bedrijf. Dit zal een blijvende herinnering zijn voor uw relaties die een geschenk mogen ontvangen van u. Door een product dat werkt op zonne-energie cadeau te doen, laat u met uw bedrijf een duurzame indruk achter. De zonne-energie producten zijn ideaal voor onderweg en komen altijd van pas.

 

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20