Kleur


Recycled PET tassen

Wilt u ook een tas weggeven van gerecycled materiaal met uw naam of logo? AtmR Gifts heeft deze duurzame R-PET tassen in het assortiment. Ook de populaire opvouwbare shoppers en tassen van R-PET hebben wij in de collectie. Bekijk onze verschillende modellen, kleuren en designs. 

Tassen en rugzakken

De duurzame tassen gemaakt van gerecycled plastic zijn beschikbaar in verschillende modellen en kleuren. U heeft de keuze uit opvouwbare tassen en draagtassen. Ook zijn er twee rugzak modellen, opvouwbare rugzakken en normale rugzakken.
 
Duurzame geschenken 
 
Een duurzamer materiaal om tassen van te maken bestaat er niet. Uw gebruikte plastic waterflesjes waarvan de dop en het etiket zijn verwijderd, kunnen hergebruikt worden om nieuwe producten van te maken. Verminder samen de plasticafvalberg en plasticsoup in de zee. De tassen van Rpet zijn sterk en van goede kwaliteit. Promoot je bedrijf door een tekst, naam of logo op een van onze milieubewuste tassen te laten drukken. Een leuke gepersonaliseerde tas die u kunt schenken aan uw relaties, medewerkers of aan mensen op de beurs. Met de R-PET tassen laat u een positieve indruk achter bij uw relaties. Ze zullen lang gebruik willen en kunnen maken van deze ideale tassen. Zoekt u nog meer duurzame geschenken? Bekijk onze Groei en Bloei artikelen of de duurzame Retap waterflessen
 
E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20