Geen filteropties mogelijk

Correctbook

Een correctbook personaliseren met uw naam, tekst of logo? Met dit originele, unieke, uitwisbare boekje heeft u geen papier meer nodig. AtmR Gifts heeft een leuk en duurzaam geschenk voor uw relaties of medewerkers.

Assortiment correctbook

Dit duurzame notitieboek is geheel herbruikbaar. Op de whiteboard pagina’s kunt u met een speciale stift, gemakkelijk uw notities schrijven. Als u de notities niet meer nodig hebt, wist u ze snel weer uit. Bij elk correctbook zit een gratis speciale stift. Het notitieboekje is verkrijgbaar in verschillende formaten. U heeft de keuze uit verschillende formaten zoals A4, A5, A6 formaat. Naast het logo van uw bedrijf kunt u de kleur aanpassen van het boekje, zodat hij perfect past bij de huisstijl van het bedrijf. U kunt kiezen uit veel verschillende kleuren.

Correctbook als relatiegeschenk

Het schrijven in een correctbook is niet veel anders dan op papier. Uw notities zullen binnen enkele seconden droog zijn en vlekken daarna niet meer. Heeft u aantekeningen gemaakt die u liever niet wilt uitwissen? Gebruik dan de correctbook app en scan uw notities in. Een ideaal geschenk voor uw relaties en medewerkers. Kijk ook eens naar onze eco tassen. In de tassen kan het Correctbook makkelijk worden meegenomen.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20