Prijs

t/m

Kleur
Kurk overig

Kurk producten zijn producten gemaakt van het natuurlijke en duurzame materiaal kurk. Het materiaal is perfect voor dagelijks gebruik en biedt een verantwoorde en milieuvriendelijke oplossing. Ook zijn kurk producten zeer geschikt als relatiegeschenk of promomiddel door de mogelijkheid om ze te bedrukken met uw logo of tekst. Kurk producten bieden een unieke en duurzame optie voor verschillende dagelijkse behoeften.

Kurk producten
 
Kurkproducten zijn een duurzame en milieuvriendelijke optie voor diverse toepassingen. Gemaakt van 100% natuurlijk kurk, zijn deze producten sterk, duurzaam en bovendien biologisch afbreekbaar. Van tassen en flessen tot keycords en notitieboekjes, er is een breed scala aan producten verkrijgbaar gemaakt van kurk. Kurk geeft deze producten niet alleen een unieke en stijlvolle uitstraling, maar biedt ook veel praktische voordelen. Kurk is bijvoorbeeld waterbestendig en licht van gewicht, waardoor het perfect is voor dagelijks gebruik.
 
Kurk producten met opdruk
 
Met de mogelijkheid om uw logo of tekst te laten bedrukken, zijn deze kurkproducten ook zeer geschikt als relatiegeschenk of promotiemiddel. Door de duurzame en milieuvriendelijke eigenschappen van kurk, dragen deze producten bovendien bij aan een bewustere en verantwoordere leefstijl. Ook kunnen alle kurk producten worden bedrukt met uw logo of ontwerp. Bestel uw favoriete kurk product bij AtmR Gifts als het perfecte relatiegeschenk.
 
E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20