Kleur

Zaadzakjes

Een zaadzakje bedrukt met uw naam of logo? Bij AtmR Gifts zijn de zakjes met zaden in verschillende varianten verkrijgbaar. U kunt kiezen uit bloemen, kruiden of groenten. Een milieubewust geschenk dat lang met u mee zal groeien. 

Assortiment zaadzakjes

AtmR Gifts heeft meerdere soorten zakjes met zaadmixen beschikbaar. Je hebt onder anderen de keuze uit bloemenmix, kruidenmix en groentemix. Ook zijn onze zaadzakjes verkrijgbaar in een aantal verschillende formaten. Verras uw relatie met bloemzaadjes voorin de tuin of schenk zaadjes voor verschillende soorten kruiden en groenten om te gebruiken in de keuken. Bij het maken van een gerecht met de lekkere frisse groenten en kruiden, zal er zeker aan uw bedrijf gedacht worden. Maak dit geschenk onvergetelijk door uw eigen lay-out en logo op het zaadzakje te laten drukken.

Zaadzakjes als relatiegeschenk

Een leuk geschenk om uit te delen als promotiemateriaal op een beurs. Uw bedrijf zal een duurzame indruk achterlaten. De zaadzakjes zijn ook erg geschikt om als brievenbus pakket te versturen. Verras uw relaties en medewerkers. Zaadzakjes kunnen ook in andere vormen worden gegeven als geschenk aan uw relaties en medewerkers. Denk aan een kaartje met zaden of een flessenhanger met zaden. Flessenwijn worden al jaren gebruikt als relatiegeschenken. Met de flessenhanger met zaden, maakt u van een bekend geschenk iets nieuws. Neem ook een kijkje bij onze kweektuintjes en bloembollen en zaden.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20