Kleur

Kweektuintjes

Kweektuintjes of moestuintjes al weggever? Geef een van de kweektuintjes als duurzaam geschenk. De verpakking kan worden voorzien van uw logo, naam of slogan. AtmR Gifts heeft een leuk en gezond cadeau waarmee uw bedrijf een milieubewuste indruk achterlaat.  

Assortiment kweektuintjes

AtmR Gifts heeft een breed assortiment aan producten om uw eigen planten mee te kweken. U hebt de keuze uit onder anderen: basilicum, mint, peterselie en meer. Een moestuin hoeft niet alleen te bestaan uit planten waar groenten en kruiden uitgroeien. U kunt ook bloemen planten. Dit zullen de bijen, vlinders en andere insecten ook erg fijn vinden. De kweektuintjes bestaan uit een zak, doos of potje met daarin een aarde tablet met geperste aarde. In de aarde kunt u de zaadjes planten. Wanneer je de kweektuintjes eerst binnen laat groeien worden ze groter en sterker dan wanneer je ze direct in de tuin zou zetten. De kweektuintjes zijn geschikt om in de tuin te zetten, maar u kunt ze ook op het balkon of op de vensterbank kweken. 

Kweektuintjes als geschenk

Een duurzaam geschenk waarmee u uw bedrijf kunt promoten. Deel uw bedrukte kweektuintjes uit op de beurs of schenk ze aan uw zakenrelaties of medewerkers. Uw klanten en medewerkers kunnen zelf aan de slag en zullen ondertussen worden herinnerd aan uw bedrijf. Ook zijn kweektuintjes erg leuk voor kinderen. Zo kunnen ze kennis maken met de natuur. Hebben uw medewerkers en relaties geen groene vingers? Kijk dan eens bij onze luchtplantjes en bedrukt groeipapier

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20