Geen filteropties mogelijk

Bloembollen en zaden

Op zoek naar een origineel geschenk? Verras je relatie met zaadjes of bloembollen om zelf te planten in plaats van een gebruikelijke bloem. Laat je logo, naam of slogan op de verpakking drukken voor een persoonlijk tintje. AtmR Gifts heeft een uniek cadeau waar je klanten lang van kunnen genieten.

Geen resultaten gevonden.

Bloembollen en zaden als geschenk

Dit is een geschenk waar uw relaties nog lang plezier van zullen hebben, met een groeiende herinnering aan uw bedrijf in hun tuin. De zaadjes zijn geschikt voor zowel de tuin als een balkon en zijn leuk voor zowel groene vingers als koks, omdat veel kruiden uit de tuin gebruikt kunnen worden voor heerlijke verse maaltijden. Ook als reclamemateriaal zijn de bloembollen en zaadjes ideaal, bijvoorbeeld op beurzen. Dit is een groenere manier om uw logo of boodschap over te brengen. Vraag ons naar de mogelijkheden als u geïnteresseerd bent in dit duurzame geschenk. Bekijk ook onze producten gemaakt van groeipapier.

Assortiment bloembollen en zaden

Bloemen brengen ons vreugde en daarom zijn bloembollen een geschikt promotieartikel of relatiegeschenk om uw klanten of relaties blij te maken. Het is een leuk cadeau om te ontvangen en nog leuker om te zien bloeien! AtmR Gifts biedt een ruime keuze aan bloembollen en zaadjes, waaronder vogelkruid, wilde marjolein en korenbloem. Maak het geschenk persoonlijk door de verpakking te personaliserenDe verpakking van de bloembollen cadeaus kan volgens uw wens worden bedrukt met uw logo of tekst. 

E:info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20