Prijs

t/m

Kleur

Tote bags met logo

Bij AtmR Gifts vindt u milieuvriendelijke tote bags, perfect voor promotiedoeleinden. Onze duurzame tassen, gemaakt van biologsich katoen en jute, kunnen worden bedrukt met uw logo en dragen bij aan een groenere wereld.

Duurzaam met AtmR Gifts

Bij AtmR Gifts is duurzaamheid van groot belang. Onze toewijding aan een duurzaam assortiment relatiegeschenken en gifts komt voort uit onze sterke overtuiging dat wij gezamenlijk verantwoordelijkheid dragen voor mens, milieu en de maatschappij. We kiezen voor producten die minder impact hebben op de planeet en die lang meegaan. Dit resulteert in kwalitatieve en ethische verantwoorde keuzes voor onze klanten, terwijl we tegelijkertijd bewustzijn creëren over duurzame opties. Voor ons draait duurzaamheid om het creëren van een betere toekomst.

Duurzame tote bags

Duurzame tote bags, ook wel bekend als herbruikbare draagtassen, vormen een prachtig en milieubewust geschenk bij AtmR Gifts. Onze selectie van duurzame tote bags is gemaakt van hoogwaardige, milieuvriendelijke materialen zoals biologisch katoen, jute en gerecyclede stoffen. Deze tassen zijn ontworpen om herhaaldelijk te worden gebruikt en ze dragen bij aan een duurzamere levensstijl.

Bij AtmR Gifts begrijpen we de kracht van deze milieuvriendelijke tassen. Ze zijn niet alleen praktisch en stijlvol, maar ze bieden ook aanzienlijke voordleen voor het milieu. Door ze te gebruiken, verminderd u de vraag naar wegwerpzakken en minimaliseert u de hoeveelheid plastic afval in het milieu.

Ons assortiment tote bags

Bij AtmR Gifts bieden we een ruime selectie van ecologische tassen, waaronder katoenen tassen, geschenktassen en jute tassen. Onze collectie omvat diverse formaten, inclusief tassen met korte en lange handvatten, evenals shoppers, rugzakken en sport & reistassen. Met AtmR Gifts kunt u uw klanten, medewerkers en relaties een milieuvriendelijk geschenk bieden dat niet alleen functioneel is, maar ook een positieve impact heeft op het milieu. Onze duurzame tote bags zijn een modieuze en milieubewuste keuze voor iedereen die op zoek is naar een duurzaam cadeau of promotiemateriaal. Ontdek ons assortiment vandaag en draag bij aan een schonere en duurzamere wereld met AtmR Gifts.

Bovendien biedt AtmR Gifts nog meer duurzame tassen aan zoals duurzame shoppers, rugtassen, koeltassen en documenten en laptoptassen. Ook deze tassen zijn allemaal ecologisch verantwoord net zoals de tote bags. Ontdek vandaag nog ons assortiment en draag bij aan een schonere en duurzamere wereld met AtmR Gifts.

Duurzame tote bags bedrukken

Tote bags vormen een perfecte keuze voor promotionele doeleinden bij AtmR Gifts. Deze tassen combineren stijl, functionalitet en milieubewustzijn, wat een positieve uitstraling voor uw bedrijf of merk bevordert. Kies voor tote bags en draag bij aan een groenere en duurzamere wereld. Al onze tassen in deze categorie kunnen worden bedrukt met uw logo of boodschap. Hiermee promoot u uw merk op een duurzame manier!

Duurzame tote bags worden vervaardigd van materialen met een lagere milieu-impact. Het bedrukken van deze duurzame tote bags met uw logo of ontwerp resulteert niet alleen in een uniek promotieartikel, maar toont ook de waarde die uw bedrijf hecht aan duurzaamheid. 

Wij begrijpen dat elke klant uniek is en specifieke wensen heeft. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen voor het bedrukken van tote bags. Wij staan voor u klaar om uw gedurende het hele proces te begeleiden, van het kiezen van de juiste tas en het bedrukken tot de uiteindelijke levering. Bij AtmR Gifts, helpen we u graag met uw duurzame promotiebehoeften.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20