Prijs

t/m

Kleur
Duimstokken met logo

Ontdek de veelzijdige duimstokken van AtmR Gifts, perfect voor het snel meten van verschillende objecten. Personaliseer uw duimstokken met uw logo voor een praktisch en stijvol promotiemiddel en relatiegeschenk. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van een geschenk dat bij u en uw bedrijf past.

Duimstokken bij AtmR Gifts

Een duimstok is een veelzijdig meetinstrument dat uit meerdere delen bestaat met scharnieren ertussen. Deze compacte opvouwbare stok is ideaal om grote voorwerpen en afstanden te meten. Duimstokken zijn een onmisbaar instrument in de bouw, timmer- en klussector, maar ook handig voor algemeen gebruik. Bij AtmR Gifts vindt u duimstokken in verschillende materialen zoals hout en kunststof. Ook bieden we diverse formaten aan, van compacte 30 cm exemplaren tot volwaardige 2 meter duimstokken. 

Duimstok bedrukken met uw logo

U kunt uw duimstokken personaliseren met uw logo, slogan of persoonslijke boodschap. Een bedrukte duimstok is niet alleen een praktisch meetinstrument, maar ook een stijlvol promotiemiddel en als relatiegeschenk. Elke keer wanneer uw medewerkers of relaties de duimstok met opdruk gebruiken, zien ze uw bedrijf of organisatie. Ook is het een leuke manier om uw collega's en relaties mee te verrassen, en uw waardering naar hen te tonen.

Betrouwbare bezorging met AtmR Gifts

Bij AtmR Gifts staat een zorgeloze bezorgervaring centraal. Wij begrijpen dat elke bestelling uniek is, daarom bieden wij flexibele bezorgopties aan. Of u uw bestelling nu binnen Nederland wilt laten leveren of in diverse Europese landen, wij kunnen aan uw wensen voldoen. Bovendien bieden wij u de mogelijkheid om uw bestelling op meerdere adressen te laten bezorgen. Zo kunnen uw ontvangers hun geschenken gemakkelijk in ontvanst nemen op de door u opgegeven locaties. U kunt er bij ons op vertrouwen dat uw bestelling zorgvuldig verpakt en op tijd geleverd wordt. 

Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoord of u te helpen bij het vinden van een geschenk dat past bij uw bedrijf. Wij helpen u graag verder!

Vraag ons om een vrijblijvende offerte! Voor aanvragen of informatie: info@atmrgifts.nl of T: + 31 (0)481- 36 65 20