Kleur
Prijs

t/m

Waterfruit infuser

Drinkfles met infuser of Waterfles met fruit infuser bedrukt met uw logo bestellen bij AtmR Gifts. Fruitinfuser drinkflessen bedrukt met uw naam en logo. Maak van uw waterinfuser met logo een uniek geschenk.

 

De waterfles met infuser en bedrukking heeft een inhoud van 500ml. Het is een Tritan fles met fruit infuser compartiment. Waterfles met infuser als Relatiegeschenken bedrukken kan dus bij AtmR Gifts. Geef uw water volop vitaminen en meer smaak door vers fruit toe te voegen in het compartiment, dat ook als koelelement gebruikt kan worden door ijsklontjes toe te voegen. Met deze hippe waterfles met fruit filter wordt genoeg water drinken per dag een stuk makkelijker. Bedrukte waterflessen met fruitfiler bestellen kan bij AtmR door het grote assortiment aan waterflessen met fruitfilter en het is mogelijk om te kiezen voor een artikel dat echt aansluit bij de huisstijl van uw organisatie. De waterflessen met fruit infuser in ons assortiment zijn beschikbaar in vele soorten en kleuren en kunnen uiteraard allemaal bedrukt worden met een logo.

Bedrukken van de infuser flessen

Bij de kunststof waterflessen met fruitfilter is het mogelijk om veel van de flessen bijna helemaal rondom te drukken. Daarnaast zijn de populaire Tacx Fuse waterflessen zelfs full colour rondom te bedrukken. Wilt u snel uw waterinfusers, fruitinfusers of bidons met infuser laten bedrukken met logo of tekst vraag ons dan naar de mogelijkheden. Wij maken graag offertes voor uw bedrukte drinkflessen met fruit.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 44