Kleur
RETAP waterflessen

RETAP waterflessen bedrukken met uw logo? AtmR Gifts heeft deze glazen luxe flessen beschikbaar in verschillende maten. U kunt zelf uw favoriete kleur dop kiezen. Een duurzaam relatiegeschenk, waar geen plastic aan te pas komt. 

RETAP waterflessen 

De RETAP glazen waterflessen zijn BPA Vrij. De producten kunnen tegen een stootje en zijn handig schoon te houden. De flessen zijn eenvoudig weer opnieuw te vullen met kraanwater. Het kleine formaat past makkelijk in uw tas, terwijl u het grote formaat weer kunt gebruiken als waterfles voor op de eettafel of bij een vergadering. De flessen zijn ook mooi af te sluiten met een bijpassende dop in kleur. De siliconen dop voorkomt lekken, omdat hij perfect op de glazenfles past. De gekleurde dop geeft de fles een extra mooie uitstraling.

Assortiment RETAP waterflessen

Kijk naar alle beschikbare standaard kleuren. De RETAP luxe flessen zijn beschikbaar in de maten: 250ml, 300ml, 500ml, 800ml of 1200ml. Doordat de flessen van glas zijn gemaakt, kunt u ze gemakkelijk schoonmaken. Glas gaat ook smaak en geuren tegen die uw water een nare smaak kunnen geven. Met de RETAP flessen kunt u altijd genieten van de frisse smaak van uw water. U kunt uw RETAP fles natuurlijk ook gebruiken voor andere dranken. Het voordeel van glas is dat het niet verkleurd, terwijl dat bij plastic wel het geval is. 

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20