Prijs

t/m

Krijtmokken

Op zoek naar een krijtmok bedrukt met uw naam of logo? Bij AtmR Gifts vindt u verschillende krijtmokken, waar u zelf een leuke boodschap op kunt schrijven. Zo maakt u elke dag opnieuw uw mok persoonlijk met een andere tekst of tekening. 

Krijtmok als relatiegeschenk

Onze krijtmokken zijn voorzien van een laag schoolbordverf. De mokken worden geleverd met een stukje krijt. Schrijf uw eigen naam op de mok en voorkom verwarring op uw werk. U kunt zelf met een krijtje op de mok schrijven of u melk of suiker in de koffie wil, als een collega een kopje koffie wil halen voor iedereen. De krijt mok is ook handig om een korte notitie op te schrijven, zodat u het niet kan vergeten en er aan herinnert wordt als u koffie drinkt. De krijtmokken zijn niet alleen leuk voor kinderen, maar zeker ook voor volwassenen. Ze zijn steeds opnieuw te personaliseren met een krijtje.

Krijtmok bedrukken

Uw logo op de mok is uiteraard niet uitwisbaar. Bij AtmR Gifts laat u de krijtmokken gemakkelijk bedrukken met uw logo. Ook leuk als weggever op scholen! Het geven van een mok is ook erg duurzaam, gewoon in de vaatwasser of afspoelen en hergebruiken. 

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20