Geen filteropties mogelijk

Frozen Cocktails met logo

Ontdek de unieke Frozen Cocktails/Mocktails, perfect voor zomerse evenementen. Kies uit 12 verschillende smaken en personaliseer met onze zomerbox, inclusief gepersonaliseerde cocktailijsjes en milieuvriendelijke verpakkingen, voor een onvergetelijk geschenk op diverse gelegenheden.

Frozen Cocktails/Mocktails 
 
Overweegt u ook om tijdens zomerse festivals of evenementen een uniek premium weg te geven of uw gasten te verassen? Kies dan voor cocktailijsjes met een gepersonaliseerd logo. U hebt zelfs de keuze tussen alcoholische ijsjes en niet-alcoholische ijsjes. De verpakking van de Frozen Cocktails zijn volledig recyclebaar, wat vereisen gunstig is voor het miliue. 
 
Met een 100% recyclebare verpakkingen zijn deze ijsjes niet alleen milievriendelijk, maar ook eenvoudig in gebruik. Ze vormen een leuke en smakelijke manier om waardering te tonen. Ontdek het plezier van het geven van deze unieke geschenken!


Over Frozen Cocktails

Ontdek de uitgebreide collectie van Frozen Cocktails en mocktails, bestaande uit maar liefts 12 verschillende verpakkingen, verkrijgbaar met een alcoholgehalte van 5% of alcoholvrij (0.0%). Onze bedrukte ijsjes met logo hebben elk een inhoud van 65ml en bevatten gemiddeld slecht 56 calorieën. U kunt ze per stuk of per doos verkrijgen. Het unieke aan dit product is dat de smaken vloeibaar wordem afgevld in de verpakking, waardoor ze een vloeibare houdbaarheid van minstens twee jaar hebben.

Een onderscheidend kenmerk van de Frozen Cocktail is dat ze geen koeltransport of koelopslag vereisen, dankzij hun vloeibare aard. Bovendien wordt er ook gebruik gemaakt van natuurlijke aroma's, en zijn ze ook geschikt voor de brievenbus.

De Frozen Cocktails zijn het perfecte product voor zomer-, borrel- en kerstpakketten. Kies uit de smaken Flügel, Gin & Tonic, Mojito, Strawaberry Daiquiri, Limoncello en Vodka Energie, beschikbaar met en zonder alcohol. De unieke samenstelling zorgt telkens weer voor een heerlijke verfrissing. Na ontvangst plaatst u de vloeibare producten eenvoudig 24 uur in de vriezer, uw Frozen Cocktails met bedrijfslogo zijn klaar om gereserveerd te worden.

Gepersonaliseerde Zomerbox als brievenbusdoosje

Voor het ontwerp van de Frozen Cocktails heeft u de keuze tussen een eigen ontwerp of een bestaande template. U kunt kiezen voor een inhoud van 3 of 5 ijsjes, waarbij u vrij kunt kiezen tussen 0.0% Mocktails, 5% cocktails of een combinatie van beide. Elk doosje kan zelfs worden gepersonaliseerd met een logo, boodschap of naam. Daarnaast is het mogelijk om een persoonlijke tekst toe te voegen aan de binnenkant van het doosje.

Wat het extra bijzonder maakt, is dat de doosjes kunnen worden voorzien van gepersonaliseerde bedrukking met uw eigen logo of ontwerp. En als kers op de taart, bieden we zelfs de mogelijkheid om de gepersonaliseerde doosjes individiueel op verschillende adressen te laten bezorgen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20