Prijs

t/m

Kleur


Buitenspellen met logo

Bij AtmR Gifts kunt u buitenspellen met logo personaliseren voor een uniek relatiegeschenk. Onze gepersonaliseerde buitenspellen zijn niet alleen leuk om te geven als relatiegeschenk, maar ook effectieve promotiemiddelen voor uw bedrijf. Kies uit diverse personalisatiemogelijkheden voor een stijlvolle uitvoering die past bij uw bedrijf of organisatie. 

Buitenspellen voor jong en oud

Buitenspelen is een leuke manier om van de frisse lucht te genieten en tegelijkertijd actief te zijn. Bij AtmR Gifts bieden wij een collectie buitenspellen aan voor jong en oud. Van tennissets en balspellen tot jeu de boulessets en springtouwen, er is voor ieder wat wils. Buitenspellen bieden tal voordelen voor de gezondheid, bovendien is het een ideale manier om tijd door te brengen met vrienden of familie. Of u nu op zoek bent naar een actief promotiemiddel of een waardevol geschenk, bij AtmR Gifts vindt u het buitenspel dat aansluit bij u en uw bedrijf.

Gepersonaliseerde buitenspellen met logo

Ontdek buitenspellen met een persoonlijk tintje bij AtmR Gifts! Laat uw buitenspellen bedrukken met uw logo, slogan of persoonlijke boodschap voor een uniek relatiegeschenk. Deze gepersonaliseerde buitenspellen met uw logo zijn niet alleen functioneel tijdens het spelen, maar ook als effectief promotiemiddel. Bij AtmR Gifts bieden we verschillende bedrukkingsmogelijkheden voor een hoogwaardige afwerking van de buitenspellen. Uw logo of ontwerp kan full colour of in enkele PMS-kleuren worden aangebracht op de spelonderdelen of doos. Of u nu kiest voor een subtiel ontwerp of een opvallende en grote bedrukking, wij zorgen voor een stijlvolle uitvoering die aansluit bij uw wensen en behoeften. 

Betrouwbare bezorging met AtmR Gifts

Wij streven bij AtmR Gifts naar een probleemloze levering voor al onze klanten. Wat u ook wilt bestellen wij vinden dat elke bestelling uniek is en bieden daarom flexibele bezorgopties aan. Wij leveren niet alleen in heel Nederland, maar ook in verschillende landen in Europa. Bovendien kunnen wij uw bestelling op meerdere adressen leveren, zo kunnen de ontvangers van uw geschenken deze gemakkelijk in ontvangst nemen. 

Wij helpen u graag verder om eventuele vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het vinden van een relatiegeschenk dat aansluit bij u en uw bedrijf.

Vraag ons om een vrijblijvende offerte! Voor aanvragen of informatie: info@atmrgifts.nl of T: + 31 (0)481- 36 65 20