Geen filteropties mogelijk

Brievenbus geschenkpakketten

Op zoek naar pakketten die via de brievenbus bij uw relaties of medewerkers bezorgd kunnen worden? Voor met zorg samengestelde thuisbios en bakpakketten tot en met borrel en zomerpakketten, kunt u bij AtmR Gifts terecht.

Geschenkpakketten assortiment

 

Bij AtmR Gifts hebben wij een assortiment vol met verschillende geef pakketten die door de brievenbus passen. De originele geschenkpakketten zijn compact en kunnen gemakkelijk bezorgd worden. Er hoeft niemand thuis te zijn om het pakket aan te nemen. Wij hebben onder andere leuke borrelpakketten, bakpakketten, zomerpakketten, thuisbioscooppakketten, koffie en thee brievenbuspakketten beschikbaar op onze website. Een brievenbusgeschenk is een leuk bedankje voor uw medewerkers en relaties. Verras ze op een onverwacht moment met een onverwachts pakket in de brievenbus.

 

Bezorging en verpakking

Wilt u uw geschenk of cadeau zorgeloos laten bezorgen? AtmR Gifts regelt dit eenvoudig naar wens voor u. Verras de ontvanger met een leuk Geschenkpakket, KerstpakketZomerpakketBBQ pakket, of relatiegeschenken. Wij bieden een groot aanbod aan betaalbare pakketten en verrassende cadeaupakketten. Belangrijk is dat elk cadeau mooi wordt verpakt en netjes en op tijd wordt bezorgd. Hieraan besteden wij veel aandacht. Wij zorgen ervoor dat elk cadeau of geschenk een feestelijke indruk zal achterlaten!

Al onze geschenken & pakketten kunnen gepersonaliseerd worden met een persoonlijk kaartje of brief. Wilt u uw zakelijke relaties verrassen? Voeg dan gratis een logo toe aan het kaartje! Een cadeau bezorgen op een groot aantal adressen? Geen probleem! Onze klantenservice zit klaar om alles te regelen. Wij kunnen voor u ons complete assortiment bezorgen in een groot aantal Europese landen. Een cadeau of geschenk bezorgen in België, Duitsland of Frankrijk? Geen probleem dit gaat met hetzelfde gemak! Bij grotere aantallen kunnen wij een voorstel op maat aanbieden. Ook het versturen naar een uitgebreid adressenbestand is geen enkel probleem.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20