Prijs

t/m

Kleur

Bodywarmers met logo

Een bodywarmer met uw logo of naam? AtmR Gifts heeft een mooie selectie aan bodywarmers in het assortiment. De bodywarmers zijn te bestellen in verschillende kleuren. Geef een bedrukte bodywarmer cadeau aan uw medewerkers of als relatiegeschenk.

Bodywarmer als relatiegeschenk 

Is het te warm voor een jas, maar te koud om alleen een trui te dragen? De bodywarmer is dan de perfecte oplossing. De mouwloze jas zorgt ervoor dat uw torso warm blijft. Laat de door u gekozen bodywarmer bedrukken met uw logo, naam of tekst om zo de herkenbaarheid van uw bedrijf en medewerkers te vergroten. Of geef een bodywarmer als relatiegeschenk. Bij elk gebruik wordt er reclame gemaakt voor uw bedrijf.

Kom professioneel voor de dag in een bodywarmer met de kleur van uw huisstijl. Een bodywarmer is een luxe artikel om weg te geven aan zakelijke relaties en klanten. De bodywarmer met logo is ook geschikt om te gebruiken als werkkleding. Een bodywarmer is warmer dan een trui, zit comfortabel en houdt uw medewerkers warm die veel in de kou werken. De bodywarmer is voor meer gelegenheden geschikt dan alleen voor werk. U kunt denken aan verschillende evenementen waar uw medewerkers naar toe moeten of een festival/beurs die u zelf organiseert.

AtmR Gifts heeft een uitgebreid assortiment aan artikelen die u kunt laten bedrukken met uw logo. Bekijk onze hoodies, sjaals, mutsen en handschoenen

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20