Prijs

t/m

Materiaal


KleurBeschermingsmiddelen met logo

Beschermingsmiddelen zoals mondmaskers kunnen gepersonaliseerd worden met een bedrukking, bijvoorbeeld met een bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap. Dit kan bijdragen aan de naamsbekendheid, het bevorderen van een gevoel van verbondenheid en het promoten van gezondheidsbewustzijn. Bij AtmR Gifts kunt u uw gewenste beschermingsmiddelen met bedrukking bestellen.

Beschermingsmiddelen
 
Beschermingsmiddelen zijn producten die worden gebruikt om het lichaam te beschermen tegen schadelijke elementen zoals zon, wind, stof en chemicaliën. Deze producten worden vaak gebruikt om de huid, ogen en oren te beschermen tijdens het werken, sporten of andere activiteiten. Beschermingsmiddelen kunnen worden gebruikt voor persoonlijke bescherming of als onderdeel van veiligheidsmaatregelen op de werkplek. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en materialen, afhankelijk van het specifieke doel en de toepassing. AtmR Gifts verkoopt verschillende beschermingsmiddelen zoals een mondmasker, ook wel bekend als een mondkapje, is een beschermingsmiddel dat wordt gedragen om te voorkomen dat druppeltjes worden verspreid bij het spreken, hoesten of niezen.  
 
Beschermingsmiddelen met logo
 
Beschermingsmiddelen, zoals mondmaskers, kunnen worden gepersonaliseerd met een bedrukking. Dit kan bijvoorbeeld een bedrijfslogo zijn of een persoonlijke boodschap. Het bedrukken van beschermingsmiddelen kan verschillende voordelen hebben, zoals het vergroten van de naamsbekendheid van een bedrijf of het bevorderen van een gevoel van verbondenheid tussen medewerkers. Het kan ook bijdragen aan het promoten van gezondheidsbewustzijn en het stimuleren van verantwoordelijk gedrag bij het dragen van beschermingsmiddelen. 
 
E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20