KleurBedrukte Retap waterflessen met logo

Bent u op zoek naar mooie Retap waterflessen? Kies dan voor deze BPA vrije design waterfles van extra sterk laboratorium (borosilicate) glas, 30% gerecycled glas, volledig vrij van lood en cadmium, cradle to cradle 100% recyclebaar. Dit glas van deze RETAP waterfles is nagenoeg onbreekbaar. De RETAP waterflessen van AtmR Gifts zijn te voorzien van logo en de de randen zijn zo afgewerkt dat je heel prettig water uit de fles drinkt. Het design van de bedrukte RETAP waterfles zorgt ervoor dat de fles handig schoon te houden is. De fles en de lekvrije dop kunnen tevens in de vaatwasser.

Retap Bottles 
 
De Retap Bottles zijn het Lifestyle Product van dit moment. Retap maakt water drinken weer hip, modern en extra leuk. De Retap Bottle is een Deens Design fles met meerdere designer awards en nog belangrijker. Kortom een drinkfles met een visie.
 
Duurzame flessen 
 
De fles is duurzaam, bevat No Plastic en draagt bij aan een gezonde levensstijl. De Retap doppen zijn ontworpen en gemaakt in Denemarken en passen op alle formaten Retap Bottles. Met deze retap dop sluit u de fles hermetisch af en zorgt ervoor dat de waterfles lekvrij is! Er is gebruik gemaakt van een thermoplastisch elastomeer (TPE). Dit is een rubber met de eigenschap de Retap Bottles waterdicht af te kunnen sluiten en is volledig bpa vrij en ftalaat vrij. Dit materiaal is zorgvuldig gekozen en is geoptimaliseerd voor design en hergebruik en de dop is 100% recyclebaar. Uiteraard beschikken wij over nog veel meer soorten leuke, hippe drinkflessen!
 
Retap waterflessen bedrukken
 
Het bedrukken van de Retap waterflessen is een geweldige manier om uw merk of boodschap te promoten en tegelijkertijd een praktisch en milieuvriendelijk product te bieden aan klanten of medewerkers. Bovendien kunnen de flessen bedrukt worden met uw eigen naam en logo, waardoor ze nog persoonlijker worden. 
 

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20