Prijs

t/m

KleurKurk pennen

Kurk pennen zijn uniek, milieuvriendelijk en sterk. Beschikbaar in verschillende ontwerpen en kleuren, ze kunnen worden gepersonaliseerd met uw logo, tekst of slogan. Dit maakt hen geschikt als relatiegeschenk of promotiemiddel. Kurk pennen zijn een duurzaam alternatief voor plastic pennen en een stijlvolle toevoeging aan elke penverzameling. Bestel bij AtmR Gifts uw gewilde kurk pen!

Kurk pennen
 
Kurk pennen zijn een unieke en duurzame optie voor uw schrijfbehoeften. Gemaakt van 100% natuurlijk kurk, zijn ze niet alleen milieuvriendelijk, maar ook lichtgewicht en sterk. Deze pennen zijn beschikbaar in verschillende stijlvolle ontwerpen en kleuren, wat ze perfect maakt voor gebruik op de werkplek of onderweg.
 
Kurk pennen als geschenk
 
Daarnaast bieden kurk pennen u de mogelijkheid om uw merk of bedrijf te profileren door ze te personaliseren met uw logo, tekst of slogan. Dit maakt hen uiterst geschikt als relatiegeschenk of promotiemiddel. Het feit dat ze uniek en milieuvriendelijk zijn, zorgt ervoor dat ze zeker opvallen en onthouden worden. Of u nu op zoek bent naar een duurzaam alternatief voor plastic pennen, of een origineel cadeau wilt geven aan uw medewerkers of klanten, kurk pennen zijn een uitstekende keuze. Ze zijn een stijlvolle en praktische toevoeging aan elke penverzameling en bieden een bijdrage aan een duurzamere toekomst.
 
E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20