Geen filteropties mogelijk

Bedrukte energy repen met logo

Energie repen zijn een handige en praktische bron van energie voor mensen met een drukke of actieve levensstijl. Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten, smaken en formaten en kunnen worden aangepast met een bedrukt logo als relatiegeschenk.

Geen resultaten gevonden.
Energie repen
 
Energie repen zijn een populair voedingsmiddel onder sporters en mensen met een actieve levensstijl. Ze zijn ontworpen om snel en gemakkelijk energie te leveren aan het lichaam en kunnen daarom worden gegeten als pre-workout of als een gezonde snack tijdens of na het sporten.Energie repen worden vaak gemaakt van een combinatie van koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels en kunnen verschillende voedingsstoffen bevatten zoals vitamines, mineralen en antioxidanten. 
 
Energie repen bedrukken
 
Energie repen met een bedrukt logo kunnen een geweldig relatiegeschenk zijn om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten.        Het kan ook een handig en praktisch cadeau zijn voor mensen die een actieve levensstijl hebben. Door energierepen te laten bedrukken met je logo, kan je bedrijf worden geassocieerd met gezondheid, vitaliteit en een actieve levensstijl. Het kan een slimme manier zijn om je merk te promoten en tegelijkertijd te laten zien dat je geeft om het welzijn van je klanten en relaties.
 
E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20