KleurBeanies met logo

Een Beanie is de ideale muts om te schenken aan uw relaties of medewerkers. De beanies houden uw hoofd lekker warm. Bij AtmR Gifts kunt u het logo van uw bedrijf op de beanie laten drukken. Kies uw favoriete kleur en personaliseer de muts.

Beanies

 

De beanies zijn erg populair bij jong en oud. De trendy muts houdt niet alleen uw hoofd warm, maar laat u er ook leuk uit zien. Tijdens activiteiten in de buitenlucht bieden de beanies u ook bescherming tegen kou en wind. Wij hebben de beanies in veel verschillende kleuren beschikbaar. Ook hebben wij beanies met en zonder een pompon in ons assortiment.  Een beanie met omslag is daarvoor erg geschikt. U kunt hierdoor de lengte van de beanie bepalen. Als u de beanie iets korter wilt, maakt u de omslag breder.

 

Beanies met logo

 

U kunt natuurlijk ook een naam, tekst of uw slogan op de beanies laten zetten. De beanies zijn perfect om te dienen als reclame materiaal. Laat uw medewerkers de warme beanie dragen tijdens een buiten evenement in de herfst en winter.De comfortabele beanies zijn erg geschikt om te bedrukken of om te borduren met het logo van uw bedrijf. De beanie is ook een leuke weggever voor in een goodiebag of op een beurs. Door de beanie met omslag te schenken, vergroot u de kans dat uw beanie daadwerkelijk zal worden gedragen. Iedereen heeft weer een andere smaak. Is een muts toch niet wat u zoekt? Kijk dan eens naar onze hoeden of Snapbacks.

 

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20