Kleur


BE O fles met logo

Mooie waterflessen met een fruitcompartiment. Bewustzijn rondom onze gezondheid wordt steeds groter. Veel water drinken is gezond en zeker met een fris fuitsmaakje is het veel lekkerder. Wilt u dus een bruikbaar en functioneel relatiegeschenk geven? Bestel dan gerust eens waterflessen met een fruitfilter

Be O fles

Geef het water volop vitaminen en smaak door vers fruit toe te voegen in het fruitcompartiment. U kunt dit compartiment ook als koelelement gebruiken door ijsklontjes toe te voegen. Deze waterflessen voor fruit zijn ideale reclamedragers. Bij ons kunt u een naam en logo op de fruitflessen laten drukken. Wij bedrukken of graveren uw waterflessen met een tekst of logo naar keuze. Vraag ons naar de uitgebreide collectie logo drinkflessen, fruitinfusers, waterfruit reclameflessen.

Be O Fles bedrukken

Wilt u uw waterfles personaliseren met een bedrukking? AtmR Gifts biedt een breed assortiment aan waterflessen met fruitinfuser en de mogelijkheid om het artikel te bedrukken naar uw wensen. Of u nu kiest voor een logo of een opvallende tekst, de bedrukte infuserflessen zijn niet alleen praktisch, maar ook nog eens een mooi relatiegeschenk. Ook biedt AtmR Gifts meer soorten flessen aan zoals isoleerflessen, infuser flessen en waterflessen.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20