Geen filteropties mogelijk

Basketballen met logo

Op zoek naar een basketbal met uw logo? Laat uw logo drukken op een van onze basketballen. Een leuk geschenk voor uw sportvereniging, want het is veel leuker om in het net te scoren met een bedrukte bal. Een uniek en origineel geschenk voor de sportliefhebbers.

Geen resultaten gevonden.

Basketbal

Basketbal is een populaire sport die door veel mensen wordt beoefend. Het is een snelle, leuke en uitdagende sport, waar u een goede basketbal voor nodig heeft. De basketbal heeft meestal acht tot tien panelen die samenkomen in een netpatroon. De bal is ontworpen om stuiteren, rollen en vliegen door de lucht, en het oppervlak van de bal is ontworpen om grip te bieden aan de speler. Er zijn verschillende soorten basketbal, waaronder binnen- en buitenshuis. De binnenbal is meestal gemaakt van leer en heeft een betere grip, terwijl de buitenspelbal meestal gemaakt is van synthetisch materiaal en beter bestand is tegen slijtage en de elementen.

Basketbal met logo

Laat uw logo, naam, slogan of korte boodschap drukken op een van de basketballen. Maak op een unieke en sportieve manier reclame voor uw bedrijf. Voor de meeste wedstrijden en sportevenementen zijn vaak ook sponsors nodig. Sponsor de vereniging door het logo van uw bedrijf op de basketballen te drukken. Het is een effectieve manier om meer herkenbaarheid te genereren en zowel uw bedrijf als de sportvereniging zullen er beter van worden. Een basketbal met logo is ideaal om uw merk te promoten onder jong en oud op scholen of sportclubs. Geef de bedrukte basketballen als relatiegeschenk aan uw sportieve relaties of medewerkers. Kijk ook naar onze andere ballen waar u uw bedrijfslogo op kunt laten zetten. Wij hebben voetballen, strandballen, golfballen en kleine ballen voor u in ons assortiment.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20