Kleur

Bandana's met logo

Een bandana met uw logo? Bij AtmR Gifts laat u gemakkelijk het logo van uw bedrijf op een bandana drukken. Zo kan iedereen uw logo zien. Neem een kijkje in ons assortiment en kies uw favoriete bandana en kleur.

Bandana's

 

Een bandana is een doek die gedragen wordt op het hoofd of om de hals. Een populair item voor jong en oud. Laat de bandana bedrukken met uw logo, naam of slogan. De bandana is een leuke weggever die op veel verschillende manier te gebruiken is. De bandana beschermt de drager tegen pollen of insecten, maar kan ook gedragen worden als mondmasker. Ook kan de bandana als een leuke accessoire dienen. Draag de bandana in uw haar als hoofdband en val op bij een festival.

 

Bandana's met logo

 

Een multifunctioneel geschenk dat erg handig kan zijn. In de zomer kan de bandana u bescherming bieden tegen de felle zon. Personaliseer de bandana naar de huisstijl kleur van uw bedrijf en laat overal op de bandana uw logo drukken. Een ideaal promotiemiddel voor het vergroten van de naamsbekendheid. Deel de bandana’s met uw logo uit op een beurs. Bekijk ook eens onze petten, hoeden en sweaters met logo.

 

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20