Prijs

t/m

Kleur


Bamboe textiel

Bamboe tassen zijn milieuvriendelijke en stijlvolle alternatieven voor mensen die opzoek zijn naar milieuvriendelijke tassen. Gemaakt van bamboo vezels, ze zijn sterk, licht en biologisch afbreekbaar. Verschillende stijlen beschikbaar ook zijn alle tassen te bedrukken met uw eigen logo of ontwerp. Laat uw bamboe tas bedrukken bij AtmR Gifts.

Milieuviendelijk relatiegeschenk
 
Bamboe tassen zijn een milieuvriendelijke en stijlvolle optie voor mensen die op zoek zijn naar een duurzaam alternatief voor traditionele lederen tassen. Gemaakt van de vezels van de bamboo plant, zijn ze niet alleen duurzaam, maar ook sterk en licht van gewicht. Een groot voordeel van bamboe tassen is dat ze milieuvriendelijker zijn dan tassen gemaakt van leder of andere synthetische materialen. Bamboo is een snelgroeiende plant die weinig water en meststoffen nodig heeft om te groeien en bamboe tassen kunnen op het einde van hun levensduur worden gecomposteerd.
 
Bamboe tassen bedrukken
 
Bamboe tassen zijn beschikbaar in verschillende maten, ontwerpen en stijlen, van casual tot formeel, en kunnen gebruikt worden voor verschillende doeleinden, van dagelijks gebruik tot reizen. Ze zijn ook beschikbaar in verschillende kleuren en patroontjes, waardoor ze gemakkelijk aan te passen zijn aan persoonlijke smaak en stijl. Laat uw favoriete bamboe tas bedrukken bij AtmR Gifts.
 
E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20