Prijs

t/m

KleurBamboe kantoorartikelen

Bamboe kantoorartikelen zijn duurzame, milieuvriendelijke en stijlvolle alternatieven voor traditionele plastic kantoorbenodigdheden. Ze zijn snelgroeiend, anti-microbieel en sterk, en kunnen in verschillende kleuren en afwerkingen worden verkregen. De bamboe kantoorartikelen kunnen worden bedrukt met uw eigen logo of ontwerp bij AtmR Gifts

Bamboe kantoorartikelen
 
Bamboe kantoorartikelen zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook stijlvol en functioneel. Bamboe is een snelgroeiende plant die binnen enkele jaren geoogst kan worden, wat het een duurzame alternatief maakt voor andere materialen die gebruikt worden voor kantoorbenodigdheden. Bovendien is bamboe van nature anti-microbieel en is het daarom een hygiënische keuze voor kantoorartikelen. er zijn verschillende soorten artikelen zoals telefoonhouders, rekenmachines en pennenbakjes.
 
Bamboe kantoorartikelen bedrukken
 
Bamboe kantoorartikelen zijn ook erg sterk en duurzaam, en ze zijn een populaire keuze voor bedrijven en individuen die op zoek zijn naar een stijlvolle en verantwoorde manier om hun kantoor aan te kleden. Veel bamboe kantoorartikelen zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, zodat ze eenvoudig aangepast kunnen worden aan de stijl van een kantoor. Ook kunnen alle bamboe kantoorartikelen bedrukt worden met uw eigen logo of ontwerp. 
 
E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20