Prijs

t/m

Kleur


Balmarkers met logo

De Ballmarker is onmisbaar tijdens het golfen. Laat het logo van uw bedrijf op de ballmarkers drukken. Een leuk en praktisch geschenk voor uw relaties en medewerkers die graag gaan golfen in hun vrije tijd. Promoot uw bedrijf zelfs op de golfbaan.

Ballmarkers

Een ballmarkers is een soort muntje die de plek waar u golfbal ligt aan duidt. Zo voorkomt u dat uw golfbal in de weg ligt als een mede golfer gaat putten. De ballmarkers zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en kleuren. U heeft de keuze tussen ballmarkers gemaakt van metaal of kunststof. Ballmarkers worden op elke hole gebruikt. Er zijn veel verschillende soorten ballmarkers beschikbaar, variërend van eenvoudige plastic of metalen schijfjes tot meer decoratieve opties, zoals ballmarkers met ingelegde edelstenen of bedrukt met afbeeldingen van populaire karakters of sportteams.

Bedrukte ballmarker met opdruk

De bedrukte ballmarker met uw logo zal dus zeker gezien worden door uw golf partners, klanten of relaties. U vergroot met de bedrukte ballmarkers uw naamsbekendheid. Naast dat een ballmarker leuk is voor het promoten van uw bedrijf is het ook een erg praktisch geschenk. U heeft vast wel eens gehad dat u bij een golfbal aankomt, maar niet zeker weet of die golfbal van u is. Met de ball marker verkomt u verwarring. Laat de originele ballmarkers bedrukken met het logo, een naam of korte slogan van uw bedrijf. Maak reclame voor uw bedrijf tijdens het golfen. Een perfect relatiegeschenk voor uw medewerkers of klanten die vaak op de golfbaan te vinden zijn. Zij zullen op een positieve manier worden herinnert aan uw bedrijf. Naast de balmarkers hebben wij ook genoeg andere golfartikelen waar u een logo op kunt laten drukken. Bekijk onze golfballen, golfhandschoenen, golftees of scorekaart houders.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20