Prijs

t/m

KleurBad & strandlakens met logo

Bent u op zoek naar een passend geschenk voor in de zomer? Bij AtmR Gifts hebben wij de strandlakens voor u. Laat het strandlaken bedrukken met het logo van uw bedrijf. U heeft ook de mogelijkheid om het logo te laten borduren op de handdoek. Een ideaal zomergeschenk voor uw relaties, medewerkers of klanten dat jarenlang mee zal gaan.

Op het strand willen we graag op een groot badlaken liggen zonnen. Laat de badlakens bedrukken met het logo, de naam, een slogan of korte reclame boodschap van uw bedrijf. Het is ook mogelijk om uw logo of slogan op de handdoek te laten borduren. Wij hebben badlakens in verschillende kleuren beschikbaar.

Het badlaken met logo is een prachtig geschenk om uw relaties en medewerkers te bedanken voor hun harde werk en om ze een fijne vakantie toe te wensen. De bedrukte strandhanddoeken met uw logo zijn ideaal om uw bedrijf mee te promoten. Op het grote strandlaken is er genoeg plek om uw logo mooi in beeld te brengen. De bedrukte handdoeken geven uw bedrijf langdurige promotie. De ontvangers van het geschenk zullen hier met plezier gebruik van maken in de zomer. Een handdoek zal keer op keer weer gebruikt worden, aangezien het een geschenk is met een functie. In de vakantie wordt er dagelijks gebruik gemaakt van de heerlijk grote handdoeken.

Uw logo zal niet te missen zijn op de handdoek. Van veraf zullen de bezoekers op het strand uw logo zien. Zo promoot u uw bedrijf onder meerdere mensen met een en hetzelfde geschenk. Naast de mooie badlakens hebben wij ook genoeg andere artikelen waar u een logo of boodschap op kunt laten drukken of borduren. Bekijk onze zomerpakketten, zonnebrillen en strandtassen waar u een logo op kunt laten zetten.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20