Prijs

t/m

Appeltje Eitje

Appeltje-Eitje… geven? U wilt uw klanten verrassen met een ludiek, uniek en gezond concept! Bestel dan nu bij ons een uniek pakket bestaande uit een Appeltje en eitje samen verpakt in een leuke eco bedrukte kartonnen giftbox. AtmR Gift helpt uw klanten om gezond op te vallen. Met ons Appeltje Eitje concept is dat heel eenvoudig.

De giftbox met daarin het Appeltje-Eitje is dus geheel verpakt in een passende (verzend)verpakking. De heerlijke appel en het ei is eenvoudig te koppelen aan leuke thema’s. Zo wordt gezond opvallen wel heel makkelijk! Het pakketje met het Appeltje en Eitje in een doosje kan ook nog verder gepersonaliseerd worden. We kunnen de appel voorzien van uw logo en het gekookte ei wordt bijverpakt in een mooie en passende giftbox. De kartonlook doos geeft de juiste uitstraling. Deze doos is ook nog te voorzien van een sleeve met uw logo of bijpassende tekst. Wat betekent appeltje-eitje eigenlijk en waar komt deze uitdrukking vandaan? Appeltje-eitje gebruik je om aan te geven dat iets heel gemakkelijk is of zal zijn en hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Bent u als bedrijf ook op zoek naar leuke creatieve pakketten? Denk dan aan ons unieke appeltje – eitje pakket. Een leuk en verrassend pakket om te geven aan je relaties dat wordt nu letterlijk een appeltje eitje. Dit originele appeltjeeitje pakket bestaande uit een heerlijke appel en een vers gekookt ei is ook leuk te koppelen aan diverse thema’s. Denk bijvoorbeeld aan concepten die u biedt aan uw klanten en die het duidelijk te maken dat u een eenvoudig oplossing biedt als onderneming voor een probleem. Kortom u biedt de oplossing! Met dit leuke appeltje eitje pakket in een doos maakt u het onderscheid. Het appeltje / eitje pakket kan dienen als een leuke, verrassende attentie tussendoor. Wilt u dus ook een s een Appeltje eitje geven of een appel en een ei in een bedrukt doosje geven? Vraag dan naar ons bedrukte doosje met daarin een appeltje en eitje. vraag ons dan naar de mogelijkheden!

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 44