Prijs

t/m

Kleur
Anti-stress ballen met logo

Een stressbal is een kleine veerkrachtige bal die bedoeld is om stress te verlichten en spanning te verminderen. Stressballen met opdruk zijn stressballen die zijn bedrukt met aangepaste afbeeldingen, logo's of tekst en worden vaak gebruikt als promotieartikelen of als geschenken voor medewerkers, klanten of studenten. Bestel uw gewenste stress bal bij AtmR Gifts!

Stressballen
 
Een stressbal is een kleine veerkrachtige bal die bedoeld is om stress te verlichten en spanning te verminderen. Het is meestal gemaakt van zacht rubber of schuim en past comfortabel in de hand. Door de stressbal te knijpen en los te laten, kunnen gebruikers spanning loslaten en de handen bezig houden tijdens stressvolle situaties. Er zijn verschillende soorten stressballen verkrijgbaar, waaronder ballen met gladde of gestructureerde oppervlakken, ballen met vormen van dieren of andere figuren, en ballen gevuld met gel of vloeistof voor extra textuur en gewicht. Sommige stressballen zijn ook voorzien van een geur, zoals lavendel of pepermunt, om extra ontspanning te bieden.
 
Stressballen met bedrukking
 
De opdruk kan variëren van eenvoudige tekst tot gedetailleerde afbeeldingen en logo's, afhankelijk van de voorkeur van de klant. Stressballen met opdruk zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen, waaronder ronde ballen, hartvormige ballen en ballen in de vorm van dieren of andere figuren. Het bedrukken van stressballen kan worden gedaan door middel van zeefdruk of digitale druk, afhankelijk van de gewenste afwerking en het aantal kleuren in het ontwerp. Over het algemeen zijn stressballen met opdruk betaalbaar en effectieve promotieartikelen die een blijvende indruk kunnen achterlaten op de ontvanger.
 
E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20